Hoşgeldiniz  

HER ZAMAN Kİ SEÇER İŞTE… YAHU HÜKÜMETE UYARININ ARDINDAN KAZANILAN BELEDİYE SONUÇLARINI BİLE KENDİNE MAL ETTİ, İYİ Mİ…

admin | 31 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer, Büyükşehir seçimlerini kazandı. Partililerini Özgecan Aslan Meydanındaki kutlamalara çağıran Vahap Seçer’in seçim sonuçlarını Türkiye genelindeki ekonomik krizden doğrudan etkilenen vatandaşların uyarısı olarak görmeyip, kendisine mal etmesi şaşkınlıkla karşılandı.   

31 Mart Yerel Seçimleri geride kaldı.

17,00’de başlayan oy sayımı devam ederken Mersin’de sandıkların 50,89’u açıldı.

Sonuçların ardından CHP’li Vahap Seçer yüzde 58,77 oy alırken Cumhur ittifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan yüzde 29,83 oy aldı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bir 5 yıl daha vize alan Vahap Seçer, kendisini bekleyen partililer hitap etti. Seçim kutlamasının Özgecan Aslan Meydanında yapılacağını söyleyen Vahap Seçer, burada partililerini Özgecan Aslan meydanına gitmeye çağırdı.

“HADİ ALKIŞ” DEDİ Bİ’DE…

Partililerine kısa bir teşekkür konuşması yapan Seçer, “Büyükşehir kazanıldı bir sorun yok. Hadi Alkış. Artık Türkiye’de her şeyin değişeceğini Mersin’den gösterdik. İşimizi hep sağlam yaptık, 5 sene çalıştık, gece gündüz demedik. Seçim geceleri hep ağlıyordunuz. Artık onlar sona erdi, Mersin’de ve Türkiye’de zafer dönemi. Burada tarih yazdık” dedi.

AK PARTİ’YE UYARI, CHP’YE HİÇ ALAMADIĞI YERLERİ BİLE KAZANDIRDI… SEÇER SONUÇLARI KENDİNE YORDU, İYİ Mİ!

Türkiye genelinde yaşanan derin ekonomik kriz nedeniyle sıkıntı yaşayan başta emekliler olmak üzere çok sayıdaki dezavantajlı kesim, 11 ay önce iktidara taşıdığı AK Parti Hükümetine yerel seçimlerde uyarı yaptı.

CHP’nin hiç almadığı seçim bölgelerini bile alması sonucunu görmeyen Seçer’in bu sonucu kendisine mal etmesi de şaşkınlıkla karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle