Hoşgeldiniz  

HENÜZ İHALEYİ BİLE GERÇEKLEŞTİRMEYİ BECEREMEYEN CHP’Lİ SEÇER, EKREM ABİSİNDEN DERS ALMAYA GİTTİ!

admin | 20 Nisan 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

28 Nisan’da bir kez daha metro ihalesini yapmaya çalışacak olan CHP’li Vahap Seçer, en azından bu kez ihaleyi becerebilmek için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan “Metro ihalesi nedir, nasıl yapılır?” dersi almaya gitti.

İhale şartnamesi defalarca uygun olmadığı için ertelenen, son gerçekleştirilen ihaleye de tek firmanın yüksek bedelle teklif vermesi nedeniyle iptal edilen Mersin raylı sistem ihalesi için yeni tarih 28 Nisan olarak açıklanmıştı. Daha ihale sürecinde becerilemeyen projenin ihalesi öncesinde yine bir iptal süreci yaşanmaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin devre yaptığını da Seçer canlı yayında itiraf etmişti.

CHP’li Seçer, 20 Nisan’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Ekrem İmamoğlu ile özellikle metro konusunun ele alınacağı bir toplantı yapılacağını belirtmişti.

Bugün o toplantı İstanbul’da gerçekleşti. Yanına bazı bürokrat ve meclis üyelerini alarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde İmamoğlu ve bürokratlardan “eğitim” alan CHP’li Vahap Seçer, toplantının ardından sosyal medya hesabından brifing aldıklarını duyurdu.

CHP’li Seçer, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarının metro ile ilgili deneyimlerinden yararlandık” paylaşımı yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle