Hoşgeldiniz  

HDP’Lİ KUŞ’A DESTEK VEREN HDP İL BAŞKANI HAKARETİ BÜYÜTTÜ: “KADIN VE DOĞA KATİLİ!”

admin | 15 Ekim 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Meclisi Ekim ayı 2. Oturumunda Cumhur ittifakı Meclis Üyelerine “Doğa ve hayvan düşmanlarını arıyoruz ya. Onlar aslında bu mecliste” diyerek hakaret eden HDP’li Bedriye Kuş’a destek açıklaması yapan HDP İl Eş Başkanı Gülbahar Şöfer, hakaretin dozunu arttırdı.

Mersin Büyükşehir Meclisi Ekim Ayı 2. Oturumunda HDP’li Bedriye Kuş’un sözleri ortamı bir anda germişti. Akkuyu Nükleer Santrali’ndeki imar düzenlemesiyle ilgili maddenin görüşüldüğü sırada söz alan HDP’li Bedriye Kuş’un hakareti, Cumhur ittifakı meclis üyelerini isyan ettirmişti.

HDP’li Bedriye Kuş, nükleeri destekleyen Meclis üyelerine “Doğa ve hayvan düşmanlarını arıyoruz ya. Onlar aslında bu mecliste” demesinin ardından Cumhur ittifakı meclis üyeleri Kuş’a tepki göstermişti.

Oturuma 5 dakika ara verilmesinin ardından HDP’li Kuş’tan özür isteyen Cumhur ittifakı meclis üyelerine karşı Kuş’u savunmak da HDP desteğiyle Mersin’de seçimi kazanan CHP’li Vahap Seçer’e düştü. CHP’li Seçer, ortada bir hakaretin olmadığını savundu.

HAKARETİN DOZU ARTTI

HDP Mersin İl Örgütü de bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla Cumhur ittifakı meclis üyelerine hakaret eden HDP’li Meclis Üyesi Bedriye Kuş’a sahip çıktı.

Hatta sahip çıkmakla kalmadı Bedriye Kuş’un hakaretini bir adım daha ileriye taşıyarak, Cumhur ittifakı üyelerine “Kadın ve Doğa katili” dedi.

HDP Mersin İl Eş Başkanı Gülbahar Şöfer, “HDP meclis üyesi Bedriye Kuşun Nükleer santral tartışmaları ile ilgili söz aldığı esnada AKP- MHP’lis meclis üyelerinin saldırısı arkadaşımızın da teşhir ettiği gibi kadının ve doğanın katilisiniz vurgusu bugün tüm muhaliflerin ortak söylemidir” diyerek Kuş’un skandal suçlamalarına ortak oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle