Hoşgeldiniz  

HAYDA… CHP’DEN İSTİFA EDEN BOZDOĞAN İLE CHP’li SEÇER AYLAR SONRA BULUŞTU; YETMEDİ BİR DE GÜLEREK POZ VERDİLER!

admin | 22 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin’de karman çorman görüntü vermeye devam ediyor. Adayların belirlendiği olaylı PM sonrasında aday gösterilmeyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, zehir zemberek açıklamalarla partisinde istifa etmişti. Bozdoğan’ın bugün de CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etmesi Tarsus’ta kafaları iyice karıştırdı.

CHP’de adayların belirlendiği ve olayların çıktığı Parti Meclisi toplantısında Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan aday gösterilmemişti. Bozdoğan’ın yerine CHP PM, Belediye Meclis Üyesi Ali Boltaç’ı aday olarak listeye yazmıştı.

PM sonrasında CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı zehir zemberek sözlerle suçlayarak partisinden istifa eden Bozdoğan, seçimlere bağımsız gireceğini açıklamıştı.

CHP’de Bozdoğan ve yine aday gösterilmeyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan başta olmak üzere bir çok partili aday listesine adeta öfke kusarken, bugün gerçekleşen ziyaret CHP’deki kafa karışıklığını da ortaya döktü.

DÜŞMAN PARTİLİ GİBİYDİLER… ŞİMDİ SIRITARAK POZLARINI PAYLAŞTILAR!

Bozdoğan seçim çalışmalarını sürdürürken, bugün flaş gelişme yaşandı. Seçildikleri günden bu yana anlaşamayan ve Seçer’in aday yapmamak için uğraştığı Bozdoğan bir araya geldi.

Sürekli kavga halinde olan ikilinin gülümseyerek Seçer’in makam odasında çekilmiş fotosunu paylaşan Haluk Bozdoğan’ın, bu ziyareti, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ile bir araya geldik. Gündeme dair sohbet ettiğimiz görüşmemizde, kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim” notuyla paylaşması Tarsus’ta kafaları iyice karıştırdı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle