Hoşgeldiniz  

HASAN HÜSEYİN İPEK MESİAD BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

admin | 11 Kasım 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESİAD’ın Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Genel Kurulu öncesinde adaylığını açıklayan ilk isim MESİAD YİK Başkanı Hasan Hüseyin İpek oldu.

Mersin Sanayici ve İş Adamları Derneği Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Genel Kurul’a hazırlanıyor. Genel Kurul öncesinde de adaylık çalışmaları başladı. Adaylığını açıklayan ilk isim ise MESİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek oldu.

 

Sultaşa Otel’de gerçekleştirdiği basın toplantısında aday olduğunu açıklayan İpek, ““Bu dönemde YİK başkanlığını yaptığım derneğimizin 2018 Şubat ayında yapılacak olan genel kurulunda önce yönetim kuruluna, daha sonra da başkanlığa adaylığımı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

 

Kurumlar arası diyaloga da dikkat çeken İpek, “Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Mersin Ticaret Borsası, Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Mersin Valiliğimizin de desteklediği Mersin Ekonomi Platformu’na kayıtlı bütün sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl çerçevesinde birbirimize kenetlenerek kurumlar arası diyalogu çok önemsiyoruz. Mersin’in ortak paydasında buluştuğumuz takdirde kentimizin önündeki sorunların el birliğiyle çözüleceği konusunda inancımız tamdır” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle