Hoşgeldiniz  

HALK TV’DEN MHP’Lİ SOYDAN İÇİN ŞOK SUÇLAMA: “ÇAĞRI ÜNEL SALDIRISININ TETİKLEYİCİSİ!”

admin | 11 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan hakkında dün akşam canlı yayında şok iddia ortaya atıldı. Halk TV’de yayınlanan programda Gazeteci Seyhan Avşar, Mersin Ülkü Ocakları eski Başkanı Çağrı Ünel’e saldırının tetikleyen isminin Serdar Soydan olduğunu iddia etti. Avşar’ın bu iddiası Mersin’de büyük ses getirirken, MHP’li Serdar Soydan’ın bu iddiaya nasıl cevap vereceği de merakla beklenmeye başlandı.   

Dün gece Halk TV canlı yayınında MHP’nin Mersin Büyükşehir Adayı Serdar Soydan hakkında şok iddia ortaya atıldı.

Halk TV’de Şirin Payzın’ın moderatörlüğünde yayınlanan Sözüm Var programında konuşan Gazeteci Seyhan Avşar, MHP’li Serdar Soydan’ın Mersin Ülkü Ocakları eski Başkanı Çağrı Ünel’e gerçekleştirilen saldırıyı tetikleyen kişi olduğunu iddia etti.

Soydan’ın MHP eski Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a çok yakın bir isim olduğunu öne süren Avşar, “Serdar Soydan ismi önemli. Serdar Soydan, Olcay Kılavuz’a çok yakın bir isim. Hatta Olcay Kılavuz’un belirlediği isim olarak MHP kulislerinde konuşuluyor. Olcay Kılavuz da 30 Ocak 2022’de Sinan Ateş suikastında şüphelilerden biri. Bu açıdan önemli ama Serdar Soydan’ın hakkında bir iddia daha var” dedi.

SOYDAN, ÜNEL SALDIRISININ TETİKLEYİCİSİ Mİ? ŞOK İDDİA…

Soydan’ın Çağrı Ünel’e Toroslar’da gerçekleştirilen saldırının tetikleyicisi olduğunu öne süren Seyhan Avşar, iddiasını şöyle sürdürdü:

“Hatırlarsınız geçen yıl Mersin’de bir olay yaşanmıştı ülkücü gruplar arasında. Ülkü Ocakları Başkanı bir saldırıya uğramış, Ülkü Ocakları Başkanı ateş etmiş ve bir genç yaşamını yitirmişti. İddiaya göre o tetikçileri oraya gönderen yani olayı tetikleyen kişinin de Serdar Soydan olduğu söyleniyor.”    

İŞTE HALK TV YAYINDA SERDAR SOYDAN İÇİN SÖYLENEN O ŞOK SUÇLAMALAR:

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

HALK TV’DEN MHP’Lİ SOYDAN İÇİN ŞOK SUÇLAMA: “ÇAĞRI ÜNEL SALDIRISININ TETİKLEYİCİSİ!” için 2 Yorum

  1. Hasan ulaş dedi ki:

    Bu Halk TV fitne fesattan başka birşey bilmez mi. Ne alaka şimdi

  2. Rabia Akar dedi ki:

    Güneş balçıkla sıvanmaz 🇹🇷🤘🇹🇷

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle