Hoşgeldiniz  

GÜNÜN BOMBASI: CHP’Lİ SEÇER’İN HOŞLANMADIĞI İÇİN CHP’DEN ATTIĞI DÖVENCİ VE YILMAZ CHP’DEN ATILMADI! GENEL MERKEZ “HOP” ÇEKTİ!

admin | 24 Ağustos 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer ve İl Başkanı Adil Aktay’ın kendilerine “muhalif” oldukları gerekçesiyle sudan sebeplerle İl Disipline Kurulu tarafından ihraç edilen eski İl Başkanı Özcan Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci’nin ihraç kararı Ankara’dan döndü.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve İl Başkanı Adil Aktay, kendilerine muhalif gördüğü partili isimleri Disipline sevk edip duruyordu. Son olarak eski İl Başkanlarından Özcan Yılmaz ve Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci İl Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilmişti.

İl Disiplin Kurulunun aldığı kararı Yüksek Disiplin Kuruluna taşıyarak itiraz eden Yılmaz ve Dövenci hakkında kararın verildiği bildirildi. Yüksek Disiplin Kurulu Özcan Yılmaz ve Serhat Servet Dövenci’nin ihraç kararını bozdu.

Yüksek Disiplin Kurulu kararını değerlendiren Özcan Yılmaz, “Belediye Başkanı Vahap Seçer’in gücü beni CHP’den ihraç ettirmeye yetmedi. Nasıl Servet Dövenci arkadaşımıza yetmediyse, Neşet Tarhan’a, Ali Doğaner’e, Mehmet Nane’ye de yetmez” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle