Hoşgeldiniz  

GÜNDEŞ HAKKINDAKİ SUÇLAMALAR ORTAYA ÇIKTI: PKK YÖNETİCİLERİYLE ÜST DÜZEY GÖRÜŞMELER, TERÖRİST AİLELERİN AİLELERİNE DESTEK, GENÇLİK YAPILANMASINDAKİ İSİMLERE PARA AKTARMAK…

admin | 05 Ekim 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonun ardından çıkarıldığı Mahkemece terör örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konulan Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş hakkındaki iddialar ortaya çıktı.

28 Eylül’de Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin Basın-Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’le ilgili sorgu ve mahkeme sürecinde kendisine yöneltilen suçlamalar ortaya çıktı.

“SEÇİM ZAMANI GÖRÜŞMÜŞ OLABİLİRİM, BU KİŞİLERLE SEÇİMDEN SONRA GÖRÜŞMEDİM!”

HDP’nin 2014 yerel seçimlerinde Toroslar Belediye Başkan Adayı olduğu dönemdeki fotoğraflarda yer alan bazı kişilerin terörist olduğunu ve ilişkilerinin sorgulandığı Gündeş’in o dönemde seçim çalışmaları nedeniyle bir araya geldikleri ve seçimlerin ardından görüşmediklerini söylediği öne sürüldü.

GİZLİ TANIKLARIN BEYANLARI TEK TEK SORULDU

Gündeş’e yöneltilen suçlamalarda gizli tanık beyanları ise şok yarattı. Gizli Tanıkların, Gündeş’in PKK’nın yöneticileriyle görüşmeler yaptığını, örgütün gençlik yapılanması içinde yer alan isimlere parasal destek sağladığını ve örgüte katılan teröristlerin ailelerine maddi destek sağlayarak kaynak sağladığını anlattıkları Gündeş’e soruldu. Gündeş’in tüm suçlamaları reddettiği ileri sürüldü

SAVCILIK’TA GÜNDEŞ’E SUNULAN ŞOK FOTOĞRAF: BOMBA İDDİA!

Emniyet sorgusunun ardından Savcılıkta da sorgulanan Bedrettin Gündeş’in tüm suçlamaları burada da reddettiği iddia edilirken, Savcılık tarafından ortaya konan bir fotoğraf Gündeş cephesinde şok yarattı.

Savcılığın Bedrettin Gündeş’e gizli tanık ifadelerini destekleyen bir fotoğrafı sunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Eli kanlı terör örgütü PKK’nın Avrupa’nın üst düzey sorumlularından biriyle fotoğrafı gösterilen Bedrettin Gündeş’in bu fotoğrafı da inkar ettiği öne sürüldü.

PKK’YA SELAM ÇAKILAN AFİŞ DE SORULDU!

TEM tarafından 7 ay boyunca sürdürülen soruşturmanın ardından gözaltına alınan Bedrettin Gündeş’e, Büyükşehir Belediyesinin Kurban Bayramında yaptırdığı ve PKK’ya selam çaktığı şeklinde yorumlanan afişlerin de sorulduğu öğrenildi. Gündeş’in afişte yer alan ifadenin tesadüf olduğunu ve bu afişlerin kendisi tarafından değil, özel bir ekip tarafından hazırlandığını söylediği ileri sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle