Hoşgeldiniz  

GÖREVDEN ALINAN ŞUBE MÜDÜRÜ’NDEN BÜYÜKŞEHİR YÖNETİMİNE İNCE GÖNDERMELER

admin | 06 Ağustos 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Görevden alınan MBB Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ozan Soydan, personeline veda mesajında Büyükşehir yönetimine eleştirilerde bulundu. Mesajında sosyal belediyecilik anlayışının sahaya her birim tarafından yansıtılmadığını ifade ederek, “Her kurumunu denetleyen ilçe ilçe gezen takip eden ve gerçek bir sosyal demokrat olan nadir yöneticilerdenim” diyerek üst yönetime sosyal demokrasi eleştirisinde bulundu.

Her fırsatta sosyal demokrat ve sosyal belediyecilik anlayışıyla belediyenin yönetildiğine vurgu yapan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e “içerden” dediği sosyal belediyeciliğin olmadığı eleştirisi geldi.

Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yaparken görevden alınan Ozan Soydan, personeline veda mesajında CHP’li Seçer’in sürekli vurguladığı sosyal belediyeciliğin birimlerde olmadığını savundu.

Soydan, “Müdürlüğümüzün tüm personelleriyle hem sosyal medyada paylaşım yapan hem de sosyal belediyeciliğin hizmetlerini alana yani sahaya taşıyan belediyemizde maalesef birkaç müdürlükten biriyiz” diyerek CHP’li belediyenin sosyal belediyeciliğin tam anlamıyla uygulanamadığını açıkladı.

Yönetimde sosyal demokratların olmadığını savunan Soydan kendisini Belediye’deki “nadir” sosyal demokratlardan olarak tanımladı.

Soydan şöyle devam etti: “Ben makam odalarında durmayan hep sahada olan ve her kurumunu denetleyen ilçe ilçe gezen takip eden ve gerçek bir sosyal demokrat olan nadir yöneticilerdenim.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle