Hoşgeldiniz  

GELECEK PARTİSİ’NDEN AK PARTİ’YE GÖNDERME: “YENİŞEHİR’İN GELECEĞİ İÇİN KARANTİNAYA ALINSINLAR!”

admin | 25 Mart 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ankara’da gerçekleşen AK Parti kongresine katılan AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı üyeleri ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, “Bu arkadaşlar kendi imkanları ya da Kaymakamlık eliyle bir süre karantinada kalmalı. Hem ailelerini hem de Yenişehir’i riske attılar” dedi.

AK Parti, Ankara’da gerçekleşen kongre için 81 ilden ve yüzlerce ilçeden otobüsle üye taşıdı. Kongreye AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı’ndan da yüksek bir katılım gerçekleşti. Konuyla ilgili Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu yazılı bir açıklama yaparak riskten bahsetti.

Gelecek Partili Topçu, şöyle konuştu:

“Türkiye’nin her bölgesinden katılımla büyük bir etkileşim sağladılar. Ama kendi aralarında. Korona istese böyle bir ortamı oluşturamazdı. Şimdi kongrenin ikinci bölümündeyiz. Bu kongredeki yayılım nedeniyle ilçemizde esnaflarımız en az 2 ay daha dükkanlarından, mekanlarından uzak kalacak. Sağlık çalışanlarımız yine ailelerini göremeyecek. Öğrenciler derslerinden geri kalacak. Bu nedenle zararı en aza indirmek adına bu arkadaşlar kendi imkanları ya da Kaymakamlık eliyle bir süre karantinada kalmalı. Hem ailelerini hem de Yenişehir’i riske attılar!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle