Hoşgeldiniz  

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANINDAN “İSPATLI” KEHANET: İKTİDAR ERKEN SEÇİME HAZIRLANIYOR!

admin | 01 Ocak 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, erken seçim iddiaları ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Hamit Karış, “Her an erken seçim olabilir” dedi.

Son dönemlerde meclis kulislerinde konuşulan erken seçim iddiaları herkesin gündemindeyken, Gelecek Partili Hamit Karış da iddialara bir yenisini ekledi.

Karış konuşmasında, “Cumhurbaşkanı Erdoğan her konuşmasında erken seçim yok, seçim 2023’te, erken seçim demek demokrasiye uymamak demektir diye konuşmalar gerçekleştiriyordu. Fakat aldığımız duyumlara göre YSK Kamu Kurumlarından “Sandık Başkanı” seçilmesi adına 10 yılı aşkın personelin listesini istemiş! Bu ne demek oluyor? Demek ki erken seçim olacak. Peki, iktidar neyi saklıyor, neden halka bunu açıklamıyor?” dedi.

Birçok yeni düzenlemenin erken seçim sebebiyle getirilmiş olabileceğini belirten Hamit Karış, “Belki de sırf bu yüzden asgari ücreti bu kadar zamlandırdılar, yeni kalkınma planı getirdik diye göz boyamaya çalıştılar, halka vaatler vermeye başladılar. İyileştirme yapıyorlar ki erken seçim olursa yine iktidara gelebilsinler. Ama bundan sonra yok. Halk gözünü açtı. Siz artık muhalefete mahkûmsunuz” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANINDAN “İSPATLI” KEHANET: İKTİDAR ERKEN SEÇİME HAZIRLANIYOR! için 1 yorum

  1. Vatan sevdalısı dedi ki:

    Hayalperestler bırakın miletin aklıyla dalga geçmeyi,sizin kafanız harbiden çalışmıyor,yahu ortaklarınızın belediyelere aldığı pkk’lı ve diğer örgüt mensupları çalışanların 2023 te sandık görevilisi olma ihtimalinin önüne geçmek için olmasın bu 10 yıllık çalışan ysk talebi

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle