Hoşgeldiniz  

FLAŞ İTİRAF: “PARKOMAT YÜZÜNDEN AYLIK 40-50 BİN TL CEPTEN ÖDEDİK!”

admin | 13 Nisan 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, parkomat uygulamasının iptal edilmesiyle ilgili konuştu: “Aylık 40-50 Bin TL civarı eksideyiz. Ramazan boyunca durdurduk. Bu sürede değerlendireceğiz!”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi otopark yapmak yerine çözüm olarak sunduğu Parkomat uygulamasını sonlandırdı.

Konuyla ilgili Büyükşehir Meclisi’nde konuşan Seçer, “Bu uygulamadan dolayı aylık 40-50 bin TL aylık eksideyiz. Parkomat çare olmadı. Vatandaş para ödemedi, çalışanlarımız fiili saldırıya uğradı. Bu nedenle Ramazan ayı sonuna kadar durdurduk” dedi.

Ramazan ayı süresince durumun değerlendirileceğini söyleyen Seçer, Parkomat özellikle esnafımız için çare olmadı. Biz bu sorunu otoparkla çözeceğiz. Esnaf bunu istiyor ama vatandaş para ödememek için istemiyor. Bu yüzden yıl sonunda 400 araçlık otoparkımızı tamamlamak istiyoruz. Biraz gecikme oldu. Fore kazıklardan dolayı bazı sıkıntılar yaşandı ama bu yıl sonu bitiyor. Bunu da böyle çözeriz” açıklaması yaptı.

PARKOMAT İÇİN 92 YANDAŞ İŞE ALINMIŞTI… BELEDİYE’NİN ZARARA GİRDİĞİ İTİRAF EDİLDİ

Parkomat uygulaması için CHP’li Büyükşehir yönetimi “kendisine yakın” 92 personeli işe almıştı. Parkomat uygulamasından açık açık zarar ettiğini söyleyen CHP’li Seçer, 92 işçiyi Büyükşehir bünyesindeki diğer birimlere kaydırmıştı.

Göreve geldiği günden beri önceki dönemde işe alınan işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden eden CHP’li Seçer’in kendi yandaşlarını doldurduğu Parkomatın zarar ettiğini de kamuoyuna duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle