Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… İHBARLAR ARTTI, ŞEVKET CAN DÖNEMİ YENİDEN DİDİK DİDİK EDİLMEYE BAŞLANDI!

admin | 14 Eylül 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus’ta 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Şevket Can dönemindeki harcamaların incelendiği, kişisel giyim harcamalarının bile belediyeye fatura ettirildiği iddialarının üzerine incelemenin derinleştirildiği haberi kamuoyuna bomba gibi düştü.

Sansasyonelhaber.net /ÖZEL HABER – 2014-2019 yılları arasında Tarsus’ta Belediye Başkanlığı görevini yürüten MHP’li Şevket Can dönemiyle ilgili yeni bir inceleme başlatıldığı iddiası kamuoyuna bomba gibi düştü. Bir ihbarı değerlendiren müfettişlerin Şevket Can dönemindeki bazı harcamaları mercek altına aldığı öne sürüldü.

Yapılan incelemelerde söz konusu dönemde Şevket Can’ın kendi kişisel giyim harcamalarını bile Belediye kasasından ödettiği iddialarından yola çıkan müfettişlerin, Can dönemindeki bazı büyük ihaleleri de yeniden inceleme altına aldığı iddiaları Tarsus kamuoyunu salladı.

BAŞLAYAN AMA BİTİRİLEMEYEN PROJELER İLE BELEDİYEYE AİT ARSA SATIŞLARI DA İNCELEMEDE

Şevket Can döneminde başlatılan bazı projelerin, büyük oranda hak edişlerinin ödenmesine rağmen tamamlanamadığı iddialarının yanı sıra belediyeye ait bazı arsaların 3. Şahıslara satışlarının da inceleme kapsamına alındığını iddia eden Tarsus Belediyesine yakın kaynaklar, ileriki günlerde incelemenin kapsamının daha da genişletileceğini öne sürdü.

ŞOK İDDİA… İNCELEMEYE KONU OLAN ARSALARDA İNŞAATLAR YÜKSELİYOR!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle