Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA: “CHP’Lİ BELEDİYELERİN PARLAK İCRAAT YAPAMAYACAĞINI GÖRDÜ VE KILIÇDAROĞLU ERKEN SEÇİM İSTEDİ!”

admin | 14 Ekim 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz günlerde ısrarla erken seçim isteyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu ani kararı dile getirmesiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yakın zaman içinde muhalefetin erken seçim konusunda konuşmayı ertelemişken, geçtiğimiz günlerde ani bir karar değişikliği ile erken seçimi gündemine alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu karar değişikliği ile ilgili ortaya flaş bir iddia atıldı.

Ankara’da grup toplantıları öncesinde meclis kulislerini gezdiğini ifade eden Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi, Kılıçdaroğlu’nun bu erken seçim çıkışıyla ilgili milletvekillerinin nabzını yokladı. Değerlendirmelerini bugünkü köşesine taşıyan Selvi, “Erken seçim konuşulmaya başlandığı zaman mutlaka gerçekleşir derler. Ama ben kulislerde bir seçim havası görmedim. Bırakın AK Parti milletvekillerini CHP milletvekilleri de öyle seçime gidelim gibi bir hava içinde değillerdi. Peki buna rağmen Kılıçdaroğlu neden erken seçim çağrısı yaptı? Hem daha birkaç ay önce erken seçimi doğru bulmadığını söylemesine rağmen. Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyeler başarılı bir icraat ortaya koymadan seçime gitmenin doğru olmayacağı kanaatindeydi. Acele etmeyelim iktidar iyice yıpransın o zaman seçime gideriz düşüncesini savunuyordu” diye yazdı.

Meclis’te AK Parti ve CHP milletvekillerinde erken seçim havasını sezmediğini kaydeden Selvi, Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısını neden istediği ile ilgili flaş iddiayı patlattıo. Selvi’ye göre, CHP Lideri, CHP’li belediyelerin parlak icraat yapamayacaklarını bunun da genel seçimlere yansıyacağını tahmin ettiği dile getirdi.

İşte Selvi’nin yazısındaki o bölüm:

“Yerel seçimlerde büyük başarı kazanan CHP’li belediyelerin parlak bir icraat yapamayacaklarını gördü. 1989 yerel seçimleri sonrasında olduğu gibi işler daha kötüye gitmeden erken seçimi istedi.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle