Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME…CHP BOZYAZI İLÇE ÖRGÜTÜ DE KARARINI AÇIKLADI

admin | 01 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

12 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan CHP İl Kongresi öncesinde Bozyazı İlçe Örgütü de destek vereceği adayı gerçekleştirdiği toplantı sonrası açıkladı.

CHP İl Kongresine 11 gün kala bir ilçe örgütü daha destek verdiği adayı açıkladı. Bugün akşam saatlerinde toplanan CHP Bozyazı İlçe örgütü aldığı kararla il kongresinde Adil Aktay’ı destekleme kararı aldı.

 

Konuyla ilgili sansasyonelhaber.net’e açıklama yapan CHP Bozyazı İlçe Başkanı Nevzat Turgay, “Bugün il delegesi arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda ilçe örgütü olarak Sayın Adil Aktay’ı destekleme kararı aldık. Sayın Aktay’ın bilgi ve birikimiyle partimizi Mersin geneli başta olmak üzere Türkiye için koyduğumuz 2019 hedeflerine ulaştırabilecek vizyona sahip olduğuna inanıyoruz. Kararımızın Bozyazı’mıza, Mersin’imize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Bozyazı ilçe örgütünün 6 il delegesi bulunuyor.

 

Başkan Nevzat Turgay’ın bu açıklamasıyla, daha önce Adil Aktay’a destek açıklaması yapan Silifke, Erdemli, Tarsus, Toroslar, Gülnar, Çamlıyayla ve Mut örgütlerine Bozyazı örgütü de eklenmiş oldu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle