Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… KONGRE ÖNCESİ SON DETAYLAR KONUŞULDU

admin | 21 Şubat 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

10 Mart’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti Mersin 6. Olağan İl Kongresi öncesinde Mersin’e gelen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, il ve ilçe başkanlarına son direktiflerini verdi.

AK Parti Mersin İl Teşkilatı’nı bir araya getiren Vefa Yemeği öncesinde bir toplantı gerçekleştiren AK Parti kurmayları 10 Mart’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde son detayları konuştu.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Akdeniz Bölge Koordinatörü Ahmet Koca, İl Koordinatör Milletvekili İsmail Bilen, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, İl Başkanı Cesim Ercik ve ilçe başkanlarıyla birlikte toplantı yaptı.

 

Genel Merkez’in “tek aday” çıkması yönünde görüş belirttiğini tekrarlayan Ataş’ın bu doğrultuda il ve ilçe başkanlarına gerekli uyarıları yaptığı sızan bilgiler arasında.

 

YÖNETİMDEN 20’YE YAKIN İSİM ÇİZİK YEDİ!

 

Ak Parti’ye yakın kaynaklar, 10 Mart’taki kongrede Cesim Ercik’le yola devam edileceğini ancak yönetiminden 20’ye yakın ismin Genel Merkez vizesi alamadığını öne sürdü. Bu dönemde aday olmak istemeyen il yöneticilerinin de olduğunu iddia eden kaynaklar yönetimde yüzde 80’e yakın bir değişim yaşanacağını iddia ettiler.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle