Hoşgeldiniz  

FEYLESOFLA ANCA BU KADAR: TİY HOCASI İLKESİZLİĞİ İFŞA EDEREK İSTİFA ETTİ!

admin | 10 Temmuz 2022 | Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TFF 2. Lig PLAY-OFF maçlarında finale kadar yükselen Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim krizinin ardından şimdi de takımı düşme potasından alıp, finale kadar yükselten hocaya yapılan vefasızlık skandalı yaşanıyor. TİY Hocası Birol Erol’a yapılan haksızlığın ardından Erol’un istifa ettiği öğrenildi.

Tarsus İdman Yurdu’nda yönetimle başlayan kriz, şimdi de takımı final oynatan hoca Birol Erol’a yapılan vefasızlıkla zirve yaptı.

Eski Başkan Şahin Kırbıyık’la yaşadığı büyük polemiğin ardından Kırbıyık’ın istifası sonrasında Kulüp başkanlığına Tarsus Belediye Başkanı destekli Ali İlk getirilmişti. Takım düşme potasındayken hocalık koltuğuna getirilen Tarsus İdman Yurdu’nun eski oyuncusu Birol Erol, başarılı bir performans göstermiş ve 10 maç üst üste kazanarak takımı play-offlara kadar çıkartmıştı. Finale kadar yükselen Tarsus İdman Yurdu, finalde penaltılar sonrasında kaybederek, 1. Lig hayallerine bu sezonluk veda etmişti.

Final maçından sonra istifa eden Ali İlk’in ardından genel kurula giden Tarsus İdman Yurdu, başkan adayı bulamamış, kayyum atanmasına ramak kala Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla belediye personeli ağırlıklı yönetim göreve gelmişti.

Haluk Bozdoğan’la yaşanan sorunlar nedeniyle belediye dışından olan yönetimdeki bazı isimlerin genel kurulun hemen ardından istifa etmesi, gözleri Bozdoğan’lı Tarsus İdman Yurdu’na bir kez daha çevirmişti ki bu kez takım hocası Birol Erol’un yönetimin ne yaptığı belli olmayan olaylara imza attığı açıklamasıyla beraber istifası geldi.

“2 KEZ GÖRÜŞTÜM, YOK DEDİLER SONRA BAŞKA HOCAYLA GÖRTÜKLERİNİ ÖĞRENDİM!”

Tarsus İdman Yurdu altyapısından yetişen Erol, hocalığa kadar yükselen Erol, “Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde çok sevdiğim Tarsus İdman Yurdunda son olarak 100. Yılda şampiyonluk parolası ile tekrardan anlaşmaya vardığımı duyurmuştum.  Bu kısa süreçte “BAŞKA HOCALARLA GÖRÜŞÜLÜYOR” söylentileri kulağımıza kadar geldi. Burası benim yuvam olduğu için kulübümüzün zarar görmemesi ve farklı değerlendirilmemesi adına iki kez yöneticilerimize gidip kulübümüzün önünü açabileceğimi gönül rahatlığı ile bildirdim. Yöneticilerimiz bana böyle bir şeyin olmadığını ve görevime devam etmem gerektiğini bildirdiler. Maalesef üzülerek altını çizmeliyim ki bugün KULÜBÜMÜZDE BAŞKA BİR HOCAYLA görüşüldüğünü öğrendim ve bir karar vermek zorunda olduğum gerçeğiyle istemeyerek de olsa yüzleştim. Ve 100. Yılda şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve çok sevdiğim Tarsus İdman Yurdu’mun önünü açmak için bugün görevimden istifa etmiş bulunmaktayım” diyerek istifasını kamuoyuna duyurdu.

YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU!

Bozdoğan destekli yönetimin Birol Erol’la sözleşme yenileyip, ardından başka hocalarla görüşüldüğü iddiasının ardından görüşülen isim de ortaya çıktı.

Tarsus Merhaba Gazetesi’nde yer alan habere göre Fatih Çardak’la yönetimin prensipte anlaştığı öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle