Hoşgeldiniz  

ERTAN LİMAN “SATAŞMA” BAYRAĞINI YANINDAKİ PERSONELE DEVRETTİ: BOMBA ANALİZ!

admin | 23 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ Genel Müdürlüğü önünde yaşanan kavga gözlerin bir kez daha Genel Koordinatör Ertan Liman’a çevrilmesine neden oldu. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen MESKİ Genel Kurulunda MHP’li Meclis üyelerine açıktan sataşan Liman’ın bu kez de şoförünün olaya karışması büyük tepki topladı.

MESKİ Genel Müdürlüğü önünde yaşanılan kavganın karakolluk olmasının yankıları sürüyor. Genel Müdürlük önünde duran 2 kıyıma uğrayan işçinin, MESKİ Genel Koordinatörü Ertan Liman’ın şoförü tarafından darp edildiği iddiası ortalığı sallamıştı.

MESKİ önünde duran 2 eski personele Liman’ın şoförü A.Y’nin “Siz burada ne geziyorsunuz, işten çıkarılmadınız mı siz?” diye sormasının ardından karşılıklı küfürler havada uçuşmuş, küfürlerin ardından kavga büyümüştü. İddiaya göre bıçakların çıkartılarak saldırının dozunun artması üzerine taraflar polis müdahalesiyle zor ayrılmıştı.

MHP’Lİ MECLİS ÜYELERİYLE İTİŞMİŞTİ!

MESKİ Genel Koordinatörü Ertan Liman, daha önce de geçtiğimiz yıl Mayıs ayında gerçekleşen MESKİ Genel Kurulunda borçlanmanın reddedilmesi üzerine MHP’li Meclis üyeleriyle yaşadığı ve fiziksel temasa kadar uzanan sataşmayla gündeme gelmişti.

Borçlanma onayını alamadıkları için sinirleri gerilen CHP’li Vahap Seçer’n Danışmanı ve MESKi Genel Koorinatörü Ertan Liman’ın, MHP Tarsus Meclis Üyesi Mehmet Çelik’e dönerek, “Görüşeceğiz” demesi ortalığı karıştırmıştı. 

Bu sözün üstüne MHP Çamlıyayla Meclis Üyesi  Osman Yasin ve MHP’li Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, MHP’li Çelik’ten yana durmuş, bir anda gerilen ortalık fiziksel temasa kadar gitmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle