Hoşgeldiniz  

DURMUYOR: BU SABAH İTİBARİYLE 90 BÜYÜKŞEHİR İŞÇİSİ DAHA İŞİNİ KAYBETTİ!

admin | 02 Aralık 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir yönetiminde işçi kıyımı olanca hızıyla sürüyor. Kültür ve İmar A.Ş’den bugün itibariyle 90 personelin daha iş akdinin feshedildiği bildirildi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen CHP’li Vahap Seçer yönetimi, önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilere uyguladığı kıyım zulmünü sürdürüyor. 3 bin 500’ü aşkın işçiyi haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden eden Seçer yönetimi, bugün itibaryle 90 personelin daha iş akdini feshetti.

Dün akşam saatlerine mesainin ardından iş çıkışı verilen personele SMS ile kararı bildiren yönetim, 2 Aralık itibariyle işe gelmemeleri uyarısını yaptı. Gelen mesajda, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’nın 23.11.2021 tarih ve 192167 sayılı yazısı ile hizmetinize ihtiyaç kalmadığı bildirildiğinden iş akdiniz 02.12.2021 tarihinden itibaren feshedilmiştir” denildi.

İşten çıkartılan işçilerin İmar ve Kültür A.Ş bünyesinde çalıştıkları öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

DURMUYOR: BU SABAH İTİBARİYLE 90 BÜYÜKŞEHİR İŞÇİSİ DAHA İŞİNİ KAYBETTİ! için 1 yorum

  1. Şevket kesen dedi ki:

    Verdikleri özü tutamayanlardan daha ne beklersiniz mevsimlik işciler den cıkarıp geri işe aldıkları kişiler sadece hdp kayıtlı olan kişiler park bahcelere bir bakın bakalım fidanlıkta kacta ne personel alındı alınan kişilerin hepsi hdp, ye üye muhalefetin başındaki şahıs sana bu ülkeyi nasıl teslim edelim sözününde durmayan adama adam demezler bizde

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle