Hoşgeldiniz  

DSP MERSİN İL BAŞKANLIĞINA İMAMOĞLU ATANDI!

admin | 01 Mart 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika A- A+

Mersin’de 13 ilçede ve büyükşehirde aday çıkaran Demokratik Sol Parti’de yeni il başkanı ataması da gerçekleşti.  Sibel İmamoğlu’nun DSP’nin yeni il başkanı olduğu açıklandı.

Demokratik Sol Parti Mersin İl Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı. DSP İl Başkanlığına Sinbel İmamoğlu’nun getirildiği kaydedildi.

İl Başkanı olduktan sonra ilk açıklamasını da yayınlayan Demokratik Sol Parti Mersin İl Başkanı Sibel İmamoğlu Mersin’in ’sorunlarını ve çözümlerini bildiklerini belirterek, “Partimiz DSP 3 kez ülke yönetmiş, birçok başarılı belediye başkanını kamuoyunun önüne çıkartmıştır. DSP bugün yine kendisine duyulan ihtiyaca cevap vermek için mücadelesini sürdürmektedir. Mersin il örgütü olarak çalışmalarımıza etkin olarak devam edecek, partimizi ileriye taşıyacağız. Partimizin vizyonu “Herkesi Kucaklamaktır. Ülkemizde evrensel sol değerleri somut ve soyut koşulları harmanlayarak Atatürk’ün izinde, kurucu- kuramcı Genel Başkan Bülent Ecevit’in ışığında, genel başkanımız Önder Aksakal önderliğinde; vatansever, milliyetçi, sol, sosyal politikaların sahibi DSP olarak iktidar mücadelesini ilk günkü gibi sürdürmeye devam edecektir” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle