Hoşgeldiniz  

DİNÇER: “24 HAZİRAN’LA BELİRSİZLİK ORTADAN KALKTI”

admin | 19 Nisan 2018 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, 24 Haziran 2018 tarihinde alınan erken seçim kararıyla ilgili değerlendirmesinde, açıklanan takvimle birlikte toplumun her kesimindeki beklenti ve belirsizliğin ortadan kalktığını söyledi.

Başkan Dinçer yaptığı yazılı açıklamasında 2017 yılındaki referandum ile ülkemizin yönetim ve siyasal sisteminde önemli değişiklikleri içeren kararların milletimizce onaylandığının altını çizerek, özellikle cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine dayalı yönetim biçiminin uygulamaya geçilmesiyle bu ara dönemin biteceğini vurguladı.

 

Bölgesel ve küresel krizlerin arttığı, ekonomik ve siyasi belirsizliklerin yaşandığı bugünlerde piyasanın nabzını tutan esnaf- sanatkâr camiasının doğrudan ve olumsuz yönde etkilendiğini kaydeden Başkan Dinçer, “ İş dünyasının mevcut yatırımlarını büyütmesi, yeni yatırımların kentimize ve ülkemize gelmesi için olası bir seçim atmosferinde yaşamanın belirsizliği arttıracağını geçmiş yıllarda çok iyi tecrübe ettik. Açıklanan 24 Haziran seçim kararıyla, iş dünyasının seçim ne zaman olacak sorusunu geride kalmıştır” dedi. Dinçer şöyle devam etti:

 

“Esnaf ve sanatkâr teşkilatımız, sosyal ve ekonomik hayatın omurgasını oluşturmaktadır. Bu omurganın sağlıklı bir şekilde yaşaması için istikrarlı, güvenli ve öngörülebilir bir ekonomiye, siyasal ve hukuki bir zemine ihtiyaç duyulmaktadır. 24 Haziran seçimleri sonrasında ülkemizin önünün açılacağı, iş dünyasının yatırım kararlarını uzun vadeli alabileceği bir atmosferin olmasını ümit etmekte ve beklemekteyiz”.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle