Hoşgeldiniz  

DEVLETİN DEĞİL, “SEÇER’İN BÜROKRATLARINI” UYARDI: “O ARKADAŞI DA BURADA RENCİDE ETMEMEK İÇİN İSMİNİ BEYAN ETMİYORUM!”

admin | 09 Ocak 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı 1. Oturumunda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kendisine dönüş yapmayan bürokratları “kibarca” mecliste dile getirdi: “Vahap Bey’den rica ediyorum, biz aradığımızda bürokratlarımız o an olmasa bile daha sonrasında dönerse biz şahsi ve keyfi işlerimizi sormayacağız onlara, halkın istek ve dileklerini nezaketle dile getirmek isteyeceğiz!”

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2024 yılının ilk meclisinde bir araya geldi. Meclis’e adaylığını kesinleştirmek için yoğun çaba harcayan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer katılmadı.

Meclis’te söz alan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bazı Büyükşehir bürokratlarına sitem etti. Bir büyükşehir bürokratıyla yaşadığı sıkıntıyı mecliste dile getiren Gültak, “O arkadaşı da burada rencide etmemek için ismini beyan etmiyorum. O da benim bir efendiliğim olsun” yaşadığı sıkıntıyı anlattı.

AK Partili Mustafa Gültak, “Buradan Vahap Bey’e de şunu söylemek istiyorum; biz ola ki Büyükşehir’de bürokratları arıyorsak, bir belediye başkanı olarak arıyoruz. Yani bir sorun görüyorsak ve bürokratları arıyorsak, burada birçok bürokrat arkadaşı da tenzih ediyorum ama hani arayıp da bakmayan kişinin kim olduğunu da söylemek istemiyorum rencide olmasın diye. Ama bu Vahap Bey’e zarar verir. Yani ben bir belediye başkanı olarak bir bürokratı arayıp bir soru soracaksam o arkadaş o an için telefona bakmaya müsait olmayabilir. Ama sonrasında da dönmüyorsa bu Vahap Bey’e zarar verir onu söyleyeyim” dedi.

“O BÜROKRAT ARKADAŞLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NİN BÜROKRATLARIDIR. VAHAP BEY’İN BÜROKRATLARI DEĞİL!”

Mustafa Gültak şöyle devam etti:

“O bürokrat arkadaşlar Türkiye Cumhuriyeti Büyükşehir Meclisi’nin bürokratlarıdır. Vahap Bey’in bürokratları değil. Ama siyasi bir makamda olduğu için buralar, dolayısıyla bu zarar Vahap Bey’e gider. Vahap Bey’den rica ediyorum, biz aradığımızda bürokratlarımız o an olmasa bile daha sonrasında dönerse biz şahsi ve keyfi işlerimizi sormayacağız onlara, halkın istek ve dileklerini nezaketle dile getirmek isteyeceğiz. Ki karşı tarafa bir cevap verelim. Ama cevap veremediğimizde oradaki halk, ‘tamam o zaman sen haklısın’ diyor. Bu Büyükşehir’e de zarar verir, Vahap Bey’e de zarar verir. Ben hayatım boyunca beyefendi bir şekilde bürokratlarla iyi geçindim. Çoğunu da tenzih ediyorum lütfen buradan kimse üzerine almasın. O arkadaşı da burada rencide etmemek için ismini beyan etmiyorum. O da benim bir efendiliğim olsun!”    

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

DEVLETİN DEĞİL, “SEÇER’İN BÜROKRATLARINI” UYARDI: “O ARKADAŞI DA BURADA RENCİDE ETMEMEK İÇİN İSMİNİ BEYAN ETMİYORUM!” için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Az kaldı kurtuluşa Kimse işinden olmayacak

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle