Hoşgeldiniz  

DEVLET GİZLİ BELGELERİNİ AÇIK OTURUMDA AÇIKLAMAK İSTEYEN HDP’Lİ TURAN’A DESTİCİ DE TEPKİ GÖSTERDİ!

admin | 11 Aralık 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan’ın, Meclis Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu’ndaki gizli bilgileri açık Meclis oturumunda açıklamak istemesine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici çok sert tepki gösterdi.

Bütçe görüşmelerinde provokatif tavırlar takınan HDP’li vekiller bu sefer de, devletin gizli kalması gereken bilgilerinin yer aldığı Meclis Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu’ndaki bilgileri açıklamak istedi. HDP Mersin Milletvekili ve Meclis Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Rıdvan Turan, komisyonda görüşülen gizli bilgileri kamuoyuna açıklamak isteyince BBP Genel Başkanı Mustafa Destici sert tepki gösterdi.

Destici, “Bütçe görüşülürken, Meclis kürsüsünden, devlet sırrı olan istihbarat komisyonu raporlarının PKK’nın sivil uzantısı sözde milletvekilleri tarafından açıklanması rezalet ve ihanettir.” dedi.

TBMM’DE BÜYÜK GERGİNLİK

TBMM’deki bütçe görüşmelerinde bir gerginlik daha yaşandı. HDP’li vekiller Meclis Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu’ndaki gizli bilgileri bütçe genel kurulunda açıklamak istedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu duruma çok sert tepki göstermişti.

“AÇIKLAYAMAZSIN, HAİNSİN”

Bakan Soylu, gizli bilgileri açıklamak isteyen HDP’li vekile, “Bunları açıklayamazsın, hainsin.” diye çıkıştı. Gerginliğin büyümesi ile oturuma 5 dakika ara verildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle