Hoşgeldiniz  

DENİZANALARI MERSİN YELKEN TAKIMI YİNE BİRİNCİ OLDU

admin | 05 Kasım 2023 | Genel, Spor A- A+

ÇAAŞ Group, Berrak Su sponsorluğunda denizlere yelken açan, Mersin Rota Kulübü’nü temsil eden Denizanaları Kadın Yelken Takımı, İstanbul Açık Deniz Yay Yarışları Kulübü’nün 27-29 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlediği Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yelken Yarışında kendi sınıfındaki kadın yelkenciler arasında birinci, kendi sınıfında ise dördüncü oldu.

Mersin Rota Kulübü’nü temsil eden Denizanaları elde ettiği başarılarla ödülden ödüle koşuyor. ÇAAŞ Group, Berrak Su’nun sponsorluğunda, katıldığı tüm turnuvalarda elde ettiği kupalarla Mersin’i gururlandırmaya devam eden Denizanaları, İstanbul Açık Deniz Yay Yarışları Kulübü’nün 27-29 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlediği Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yelken Yarışında kendi sınıfındaki kadın yelkenciler arasında birinci, kendi sınıfında ise dördüncü olmayı başardı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına denk gelen Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışında boy göstererek elde ettiği dereceler ile Mersin’i gururlandırmaya devam eden Denizanaları Yelken Takımı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü 200’ü aşkın tekne, yelkenli ve genç sporcuların katılımı ile Dolmabahçe Sarayı önünde gerçekleştirilen kortej ile ilelebet payidar kalacak Cumhuriyete ve mavi vatana selam durdular.

“KADIN İSTERSE HER ŞEYİ BAŞARIR”

Turnuvanın ardından açıklamalarda bulunan Denizanaları, mücadele ettikleri her turnuvada kadının istediği her şeyi başarabileceğini gösterdiklerinin altını çizerek, “Bugüne kadar bir Akdeniz kenti olan ve deniz sporlarından maalesef uzak kalan Mersin’e tekrar su sporlarında da var olabileceğimizi kanıtladık. Kadınlara ve özellikle gençlere bir yol göstermek istedik. Mücadele ettiğimiz her turnuvada kadını ve Mersinli kadınları temsil edebilmenin sorumluluğu ile başarı için mücadele ediyoruz.

“BAŞARIMIZI CUMHURİYET KADINLARINA ARMAĞAN EDİYORUZ”

Cumhuriyetimizin 100. Yılında elde ettiğimiz bu başarıyı; önce Mersinlilere sonrasında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden ve hiçbir zaman hayallerinden vazgeçmeyen, her daim mücadelesine devam eden kadınlarımıza armağan ediyoruz. Her zaman yanımızda olan destekçilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle