Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “RABİA”YI TAMAMEN BIRAKTI!

admin | 17 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin konuşmasında Rabia işaretini yapmadı. Erdoğan “Rabiamızı yapalım” yerine “Gençler hazır mıyız? diyerek söylediklerini tekrar etme çağrısı yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süredir her konuşmasının sonunda  “Tek Devlet! Tek Bayrak! Tek Millet! Tek Vatan” ifadeleriyle ellerinde 4 parmağını havaya kaldırarak Rabia işaretini gerçekleştiriyordu ancak KMersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda bu kez Rabia işareti yapmadı.

Erdoğan, Mersin’deki toplantıda bu kez “Rabia’mızı yapalım” yerine de “”Gençler hazır mıyız” diyerek kendisini dinleyenlere söylediklerini tekrar etme çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Mersin ziyaretinde ilk kez olarak MHP’nin kullandığı Bozkurt işaretini yaparak, Mersinlileri selamlamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu tutumu Mısır ile başlayan normalleşme süreci nedeniyle Rabia işareti yapmaktan kaçındığı yorumlarına neden oldu.

Türkiye ve Mısır arasında, Müslüman Kardeşler mensubu Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi iktidarına son veren 2013’teki askeri darbe ardından kesilen diplomatik ilişkilerin yeniden geliştirilmesi yönünde görüşmeler sürüyor.

İŞTE ERDOĞAN’IN YENİ İŞARETİ:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle