Hoşgeldiniz  

CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜKŞEHİR ADAYI SERDAR SOYDAN: “MERSİN İYİ YÖNETİLMİYOR, BİZ DERSİMİZİ İYİ ÇALIŞTIK!”         

admin | 05 Şubat 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kentin elindeki yüksek potansiyele rağmen son 5 yılda dramatik bir şekilde geriye gittiğini savundu. Soydan, “Bildiğimiz bir diğer gerçek ise mevcut yönetim anlayışıyla bu potansiyeli kullanmanın çok ama çok uzağında olduğumuz. Buna artık dur demenin zamanı geldi. Biz dersimize çok iyi çalıştık” dedi.

Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Projelerini düzenlediği lansmanla kamuoyuna duyuran Serdar Soydan, burada yaptığı konuşmada Mersin’in son 5 yıldır iyi yönetilmediğini vurguladı.

“MERSİN İYİ YÖNETİLMİYOR!”

Soydan, “Bir kez daha ifade etmeliyim ki kentimiz iyi yönetilmiyor. Mersin bu ülkenin her anlamda en önemli beş kentinden biri olması gerekirken, bağımsız bir şirket tarafından yapılan en yaşanabilir şehirler listesinde maalesef ilk 20’de bile değil. Özellikle son beş yılda mersin, dramatik şekilde geriye gitti. Buna artık dur demenin zamanı geldi” dedi.

“DERSİMİZE ÇOK İYİ ÇALIŞTIK”

“Dersimize çok iyi çalıştık” diyerek Mersin için yapacaklarını anlatan Soydan, Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 projeyi 9 Mart’ta açıklayacaklarını duyurdu.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Biz, kimsenin dışlanmadığı, herkesin sesinin duyulduğu, bir arada yaşamanın en güzel örneklerini sergilediğimiz bir şehir inşa edeceğiz. Biz, mersin büyükşehir belediyesi olarak yapacağımız hizmetlerle Mersin’i daha yaşanabilir, daha modern, daha demokratik, daha çağdaş, daha müreffeh bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“MEVCUT YÖNETİM ANLAYIŞIYLA MERSİN’İN POTANSİYELİNİ KULLANMANIN ÇOK UZAĞINDAYIZ!”

Mevcut Büyükşehir yönetiminin billboard ve sosyal medya belediyeciliği yapmaktan öte bir şey yapmadığını savunan Serdar Soydan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Mersin’in bol bol billboard ya da sosyal medya belediyeciliğine değil, Mersin’in metroya, kent içi raylı sistem çözümlerine, alt ve üst geçitlere, kavşaklara, yeni bulvara, altyapı çalışmalarına ihtiyacı var. Bildiğimiz bir diğer gerçek ise mevcut yönetim anlayışıyla bu potansiyeli kullanmanın çok ama çok uzağında olduğumuz!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜKŞEHİR ADAYI SERDAR SOYDAN: “MERSİN İYİ YÖNETİLMİYOR, BİZ DERSİMİZİ İYİ ÇALIŞTIK!”          için 1 yorum

  1. Mersinli333 dedi ki:

    Yeni bulvarı nasıl oluşturacakmış veya yeni kavşağı bereye yapacakmış ? Mersini geriye götüren seçer değil hacı oldu seçer elinden gelenin fazlasınu yaptu bu memlekete keşke iyi yöneltimiyor denip mevcut başkana suç atmayı bıraksaymış sayın soydan ama varsa çok güzel projeleri 1 nisan günü vahap beye versin ihtiyaç varsa zaten vahap başkan yapar

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle