Hoşgeldiniz  

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI SERDAR SOYDAN: “SON 5 YILDA MERSİN GERİYE GİTTİ! ARTIK BUNA DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ!”

admin | 03 Şubat 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, projelerini kamuoyuna tanıttı. Serdar Sodan, “Şehrin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini ve güzelliklerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra en büyük hedefim, sizlere verdiğim sözleri tutmak ve Mersin’i hak ettiği yere taşımak olacaktır” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın basın lansmanı, Mersin Divan Otel’de gerçekleştirildi. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı toplantıda Serdar Soydan, projelerini kamuoyuna duyurdu.

Programa Cumhur ittifakının büyük ortağı AK Parti’nin MYK Üyesi Mustafa Sever, İl Başkanı Adem Aldemir, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı ile AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da katıldı.  

Konuşmasına MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek başlayan Soydan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hayatımın sonuna kadar bir onur vesilesi sayacağım bu görevi şahsıma verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soydan, “Mersin, benim doğup büyüdüğüm, eğitim aldığım, çalıştığım ve hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum memleketim. Şehrin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini ve güzelliklerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra en büyük hedefim, sizlere verdiğim sözleri tutmak ve Mersin’i hak ettiği yere taşımak olacaktır” dedi.

“3 ANA TEMA ALTINDA 9 İLKEMİZ VAR”

Proje ve hedeflerini ekonomi, tarım ve turizm başlıklı 3 ana temada özetleyen Serdar Soydan, hedeflerinin daha gelişmiş, vizyon sahibi, daha yaşanabilir bir Mersin olduğunu söyledi. Soydan, 9 Mart tarihini işaret ederek; Cumhuriyetin 100. Yılında 100 proje açıklayacakları büyük proje lansmanına tüm Mersin halkını davet etti.

“BU KENT BIRAKIN TÜRKİYE’Yİ, SADECE NARENCİYE ÜRETİMİ İLE BİLE AKDENİZ’İN EN ÖNEMLİ KENTLERİNDEN BİRİ OLMALIYDI”

Rakamlara bakıldığında Mersin’in limon, portakal, greyfurt, mandalina başta olmak üzere tüm narenciye üretimlerinde ilk sıralarda yer alması gerektiğini ifade eden Başkan Adayı Serdar Soydan, planladıkları projelerle bu çerçevede Mersin’i üst sıralara taşıyacaklarını söyledi.

Son beş yılda Mersin’in geriye gittiğinin ifade eden Serdar Soydan’ın, “Bu duruma artık dur demenin zamanı geldi ve Mersin’in billboard ya da sosyal medya belediyeciliğini bırakıp vizyoner çalışmalara odaklanması gerek” vurgusu yapması dikkat çekti.

“MERSİN’İMİZ UNESCO DÜNYA KÜLTÜR VARLIKLARI GEÇİCİ LİSTESİ’NDE 4 KÜLTÜR VARLIĞINA SAHİP”

Mersin’in sahip olduğun kültürel varlıklar ve inanç çeşitliliğinden bahseden Serdar Soydan, “Mersin’imiz UNESCO Dünya Kültür Varlıkları Geçici Listesi’nde 4 kültür varlığına sahip. Bunlar Saint Paul Kuyusu ve Kilisesi, Alahan Manastırı, Mamure Kalesi ve Kızkalesi. İnanç turizmi açısından müthiş bir potansiyel bu” dedi. Soydan, Mersin’in turizm hedeflerini dünya standartlarına taşıyacaklarını ifade etti.

9 ilkesini tek tek açıklayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, bu yolda herkesin desteğine ve duasına ihtiyacı olduğunu söyleyerek programını tamamladı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle