Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ TALAT DİNÇER ESNAFIN YANINDA YER ALIP, SEÇER’E “DUR” DİYEBİLECEK Mİ?

admin | 15 Haziran 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’den Mersin Milletvekili seçilen ESOB eski Başkanı Talat Dinçer, “esnafın TBMM’deki sesi olmak için aday oldum” demişti. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in tarihi Zafer Çarşısını yıkmak için esnafa tebligat yollayarak, yer bulmadan esnafı tahliye etmek istemesine “Esnafın sesi Vekil” CHP’li Dinçer’in ne diyeceği de merakla bekleniyor.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tarihi Zafer Çarşısını yıkmak için harekete geçti. Esnafın nereye gideceğini ve ne yapacağını umursamadan çarşı esnafına tebligat göndermesi kentte bomba etkisi yaratmıştı.

CHP’li Seçer, son meclis oturumunda “Arkadaşlar kendine yer bulsun, taşınsın. Kendilerine yeni bir yer arayışına girmeleri gerektiğini ben yıllar önce söyledim” diyerek konuyu kestirip, atmıştı.

Seçer’in çarşıyı yıkmak için hazırlık yapması karşısında eylem yapan Zafer Çarşısı esnafı, kararı durdurmak için Yargı’ya başvurdu ama yürütmeyi durdurma kararı alan esnafı dinlemeyen CHP’li Seçer yönetiminin, yargı kararını yok sayarak devam etmesi esnafı iyice sıkıştırdı.

GÖZLER “YOLLARINDA KONFETİLER PATLATILAN” DİNÇER’DE

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in çarşı esnafına alternatif sunmadan sokağa atacak olması, gözleri CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer’e çevirdi.

Uzun yıllar Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığını yürüten Dinçer, aday olduktan sonra “Esnafın sesi olmak için aday oldum” diyerek propagandasını yürütmüştü.

Hatta seçimlerden önce propaganda için Zafer Çarşısını ziyaret eden CHP’li Talat Dinçer, esnaf tarafından konfetiler patlatılarak karşılanmıştı.

1 YIL ÖNCE SEÇER’E “KARARINDAN VAZGEÇ” AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında açıklama yapan Talat Dinçer de Zafer Çarşısının 100 yıl daha yaşayacağını söyleyerek, Büyükşehir Belediyesinin yıkım kararını gözden geçirmesi gerektiğini hatta bu kararından vazgeçmesi gerektiğini açıklamıştı.

CHP’Lİ DİNÇER ADETA KAFAYI KUMA GÖMDÜ, ÇITI ÇIKMIYOR!

Son gelişmelerin ardından CHP’den milletvekili Talat Dinçer’in esnafın durumuyla ilgili bir açıklama yapmaması hatta kafasını kuma gömmesi esnaflar tarafından büyük tepki çekti.        

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle