Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’E AK PARTİLİ ÖZTURAN’DAN YANIT: “BU KENTTE EN BÜYÜK SİYASİ KARARI SİZ VERDİNİZ!”

admin | 12 Nisan 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in katıldığı bir yayında Cumhur ittifakı meclis üyelerini kent yararına değil, Ankara’dan gelen talimatla hareket ettiği suçlamasına AK Partili Büyükşehir Grup Başkanvekili Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan’dan işçiler üzerinden cevap geldi: “Bu kentte en büyük siyasi kararı siz verdiniz!”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 4 televizyon ve 22 radyonun ortak canlı yayınına katılarak, hizmette 2. yılını değerlendirdi. Burada Cumhur ittifakı Meclis üyelerini özellikle borçlanma yetkisi üzerinden eleştiren CHP’li Seçer, AK Partili ve MHP’li meclis üyelerini siyasi davranmakla suçladı.

Borçlanma konusunda Meclis’ten yetki alamadıklarını söyleyen CHP’li Vahap Seçer, “Anlatamadık, dinletemedik. Niye? Çünkü kulakları bende değil. Kulakları tıkalı. Kulakları Ankara’da, genel merkezlerinde” diyerek Cumhur ittifakı Meclis üyelerini kararları alırken siyasi davranmakla itham etti.

AK PARTİLİ ÖZTURAN, CHP’Lİ SEÇER’İ İŞÇİLER ÜZERİNDEN VURDU!

Seçer’in bu açıklamasına AK Partili Meclis Üyesi ve Büyükşehir Meclisi Grup Başkanvekili Zafer Şahin Özturan’dan jet yanıt geldi. Özturan, CHP’li Seçer yönetimi tarafından haksız ve hukuksuz şekilde işlerinden edilen işçiler üzerinden Seçer’e yüklendi. AK Partili Özturan işçilere uygulanan politikalardan dolayı asıl CHP’li Seçer’in siyasi davrandığını kaydetti.

AK Partili Özturan, şöyle konuştu:

“Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, yaptığı Basın toplantısında, Cumhur İttifakı büyükşehir belediyesi meclis grubunun şehir adına siyasi kararlar verdiğini belirtti. Sayın Başkan; Biz söylediklerinizin aksine, Mersin’imiz adına yapılacak bütün doğru hizmetlerin gerçekleşmesi için size tam destek verdik. Şuan kentimizde yapılan bütün hizmetlerde desteğimiz ve imzamız var. Bu kentte en büyük siyasi kararı siz verdiniz. Pandemi döneminde, geçim mücadelesi veren, alın terleri ile evlerine ekmek götüren binlerce insanı işten çıkardınız. Performans bahanesiyle haksız bir şekilde işten çıkardığınız işçi kardeşlerimiz işe iade davalarını kazanmalarına rağmen işe başlatmadınız. Mersin halkı her şeyin farkında.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle