Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’DEN SANSASYONEL HABER’E İFTİRA DOLU SANSÜR YARGI’DA…

admin | 01 Ağustos 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in en çok takip edilen Haber Sitesi Sansasyonel Haber’e, sözde özgürlükçü Vahap Seçer’in şok sansür uyguladığı ortaya çıktı. Belediye bilgisayarlarından ve belediye ip’sini kullanarak internetten yararlanan kullanıcılar, Sansasyonel’e artık bakamıyor!

GERÇEKLERİ YAZMAMIZI HAZMEDEMEDİ, KENDİNCE ENGEL KOYDU

İKTİDAR OLUNCA MEDYANIN ÖZGÜRLEŞECEĞİNİ SAVUNAN CHP’LİLERİN BELEDİYESİ, KENDİSİNE BİAT ETMEYEN, GERÇEKLERİ YAZAN MEDYAYA TAHAMMÜL BİLE EDEMEDİ!

İŞÇİLERE İFTİRA ATARAK, EKMEĞİNDEN EDİLDİĞİNİ YAZDIĞIMIZ İÇİN SEÇER SANSASYONEL’E YASAK KOYDU!

BELEDİYE İÇİNDEKİ USULSÜZLÜKLERİ YAZDIĞIMIZ İÇİN SEÇER SANSASYONEL’E YASAK KOYDU

VATANDAŞIN CEBİNİ DEĞİL, KENDİ MENFAATLERİNİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ YAZDIĞIMIZ İÇİN SEÇER SANSASYONEL’E YASAK KOYDU

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ UZANTISI HDP İLE İTTİFAK YAPARAK SEÇİMİ KAZANDIĞINI YAZDIĞIMIZ İÇİN SEÇER SANSASYONEL’E YASAK KOYDU

KAPISINDA YATMADIĞIMIZ, MANŞETLERİ SEÇER’E ATTIRMADIĞIMIZ, 2 KURUŞ İÇİN GERÇEKLERİN ÜSTÜNÜN ÖRTÜLMESİNE MÜSAADE ETMEDİĞİMİZ İÇİN SEÇER SANSASYONEL’E YASAK KOYDU

Her fırsatta namuslu/namussuz gazeteci diyerek kendisine biat etmeyen ve istediği gibi manşet atmayan gazete ve gazetecileri namussuz nitelendirmesi yapan CHP’li Vahap Seçer, son olarak Mersin’in en çok takip edilen haber sitesi Sansasyonel Haber’e belediye ip’lerini kullanarak giriş yapmak isteyen kullanıcıların önünü kesti. Taş Bina’daki ve belediyenin diğer binalarındaki bilgisayarlardan Sansasyonel Haberi tıklanması yasaklandı.

YALAN YAZIĞIMIZ İÇİN DEĞİL, GERÇEKLERİ AÇIK AÇIK ORTAYA KOYDUĞUMUZ İÇİN SANSÜR YEDİK!

Belediye bilgisayarlarından Sansasyonel Haber linkine tıklayan kullanıcılar, çıkan uyarı yazısıyla büyük şok yaşadı. Sansasyonel’in engellendiği yazısını gören belediye çalışanları, kendilerinin de sansasyoneli takip ettiği için fişlenme endişesi yaşadı.

SEÇER SANSASYONEL’İ SAVCILIĞA ŞİKAYET EDEMEDİ AMA SANSASYONEL, SEÇER’İN İFTİRA DOLU SANSÜRÜNÜ YARGI’YA TAŞIYOR!

Yaptığımız haberlerden dolayı bir kere bile Savcılığa “yalan ve iftira” diyerek Savcılığa gidemeyen CHP’li üst yönetimin bu gayri ahlaki tutumu nedeniyle Sansasyonel Haber yöneticileri tarafından Savcılığa taşındığı iddiası da kamuoyuna bomba gibi düştü.

YASAKÇI ZİHNİYETE DİRENMEYE, DOĞRULARI YAZMAYA, KRAL ÇIPLAK DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ, SENİN YASAKLARIN SANSASYONEL’İN YÜKSELEN ÇİZGİSİNİ BOZAMAYACAK!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle