Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER MİLLİ SERVETİ RESMEN YOK ETTİ! ANAMUR OTOGARINI BİLE İSTEYE ÇÜRÜMEYE TERK ETTİ…

admin | 12 Ağustos 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

5 yıl önce tamamlanan ve yerel seçimlerin gelmesiyle birlikte Vahap Seçer yönetiminin elinde adeta çürüyen Anamur Otogarı’nın son hali yürekleri dağladı. Otogarı hizmete açmayan CHP’li Vahap Seçer, koca tesisi çürümeye terk etti. Milli serveti yok eden CHP’li Vahap Seçer’e tepki büyük.

Anamur’un doğu girişine önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetimi tarafından yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin halini görenler şok geçirirdi.

2018 yılında yapımı tamamlanan Otogar, yerel seçimler nedeniyle hizmete açılışı yeni döneme bırakılmıştı.

ANAMURLULAR YILLARDIR BU TESİSİ İSTEDİ, BEKLEDİ… SEÇER YOK ETTİ!

Yeni yapılan otogar Anamur’da yıllardır özlemle beklenen eksikliği giderirken, en küçük detayına kadar düşünülerek inşa edilmişti. Uzun yıllar ilçe ulaşımına hizmet verecek yeterlilikte olan tesisin, 8 milyon 350 bin liralık sözleşme bedeli ile inşasına başlanmıştı.

Anamur Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bodrum kat 52 araçlık otopark ve yolculuk yapan otobüslerin bakım-onarım atölyesi olarak 12 otobüslük kapasite ile hizmet vermesi planlanmıştı. Tesis zemin katında yazıhaneler, bekleme salonu, danışma-güvenlik odası, kafeterya, restoran, mutfak, bay, bayan ve engelli tuvaleti, büfe, market, hediyelik eşya ve yöresel ürünler satış alanının yer alacağı tesisin 1’inci katı ise idare merkezi, yazı işleri, personel ve muhasebe odaları, bay, bayan ve engeli tuvaleti, mutfak, çay ocağı, sekreter ve müdür odası, toplantı salonu, vezne, amir odası, santral odası bulunuyordu. Yaklaşık 10 dönüm arazide konuşlu Şehirlerarası Otobüs Terminali, 15 otobüs peronu ile Anamur’a hizmet vermeye hazırlanırken, tatil için Anamur’u tercih eden turistleri de modern bir görüntü ile karşılaması planlanarak inşa edilmişti.

SEÇER’İN ANAMUR’A BAKIŞI BU KADAR: 100 YILLIK İHTİYACI GÖRECEK TESİSİ ÖLÜME TERK ETTİ!

Anamur’a gelen misafirleri modern bir görüntüyle karşılamaya hazırlanan ve milyonlarca liraya inşa edilen şehirlerarası otogarının Anamur’un 100 yıllık ihtiyacına yanıt vermesi planlanmıştı.

İl olmak için büyük beklentisi olan ve kent genelinde yapılan yatırımların da bu yönde olduğu Anamur’da CHP’li Vahap Seçer’in resmen kente yapılan büyük hizmeti adeta yok etmesi büyük tepki çekti.

Vahap Seçer göreve geldiği günden bugüne kadar Anamur Otogarının çok gereksiz bir proje olduğunu söyleyip, duruyordu. Anamur’daki birimleri oraya toplayacaklarını söyleyen Seçer döneminde, otogarın son hali, yürekleri parçaladı.

ANAMURLULARDAN TEPKİ: “BU RESMEN İHANET VESİKASI!”

Burhanettin Kocamaz döneminde yapımı tamamlanan son olarak saha asfaltının dökümü kalan tesis, seçimlerin ardından göreve gelen Vahap Seçer’in elinde resmen çürümeye terk edildi.

Otogarın halini gören vatandaşlar, bu tesisin son halinin adeta bir “milli servete yapılan ihanet vesikası” olduğunu dile getirerek, CHP’li Seçer’e tepki gösterdi.

İŞTE OTOGARIN GELDİĞİ SON HAL! GÖRENLERİN İÇİ ACIDI:

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ SEÇER MİLLİ SERVETİ RESMEN YOK ETTİ! ANAMUR OTOGARINI BİLE İSTEYE ÇÜRÜMEYE TERK ETTİ… için 1 yorum

  1. Danyal dedi ki:

    Daire başkanlarını sürgün etmişlerdi buraya

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle