Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SAĞLAR, TÜRBAN SÖZLERİNE DESTEK VERMEYEN KILIÇDAROĞLU’NA YAĞDIRDI!

admin | 05 Ocak 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türbanlı hakim’ sözleri tartışma yaratan ve hakkında soruşturma başlatılan CHP eski Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, iktidara yakınlığıyla bilinen Nagehan Alçıya’ya konuştu. Sağlar, kendisine sert eleştirilerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilişkin, “Kemal Bey bu olayı vesile ederek benden tamamen kurtulmak istiyor ama kurtulamaz” dedi. Öte yandan Sağlar, sözlerinin arkasında durduğunu ve CHP tabanının da kendisi gibi düşündüğünü belirtti.

Katıldığı bir televizyon programında ‘Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var’ sözleri tartışma yaratan ve hakkında soruşturma başlatılan CHP eski Mersin Milletvekili Fikri Sağlar Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı’ya konuştu.

Alçı’nın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

CHP TABANI BENİM GİBİ DÜŞÜNÜYOR’

Söylediklerimin tamamen arkasındayım, 3 gündür telefonlarım susmuyor Nagehan Hanım. CHP tabanı benim gibi düşünüyor, örgütlerin yüzde 90’ı da bana inanılmaz destek veriyor. Kemal Kılıçdaroğlu gibi düşünmüyorlar. Yüzde 90 siyasi sembollerin adaletin önünde engel olduğuna inanıyor.

‘KEMAL BEY BU OLAYI VESİLE EDEREK BENDEN KURTULMAK İSTİYOR’

Kemal Bey bu olayı vesile ederek benden tamamen kurtulmak istiyor ama kurtulamaz. Benim gibi eleştirel değil, kendi yakın çevresinden biri aynı şeyi söylese bu kadar sert tepki göstermezdi Nagehan Hanım. Beni trollerin linçinin ortasına attı. Asla vefa göstermedi. Demirel’in Özal’la ilgili ‘Benim müsteşarımdı’ dediği gibi demek istemiyorum ama ben Bakanken Kemal Bey bizim hükümetimizin genel müdürüydü.

Vefa ve güven duygusu önemlidir. Kemal Bey örgütlerine bu güveni vermiyor. Ben iktidar olacağım demeyen biri örgüte nasıl heyecan aşılayabilir? Tam 10 kere seçim kaybetti. Biz kendi koltuklarımızı bırakamazken iktidarı nasıl eleştirebiliriz?”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ SAĞLAR, TÜRBAN SÖZLERİNE DESTEK VERMEYEN KILIÇDAROĞLU’NA YAĞDIRDI! için 1 yorum

  1. Yavuz Gündüz dedi ki:

    Fikri Sağlar… Yaşam biçimleri,değerleri kendilerini bağlar.Beni ilgilendiren bu adamın Mersin e ne verdiği?Bana göre yıllarca ekmek elden su gölden MERSİN in nimetleriyle keyif edip, halkçılık maskesi altında halktan uzak bir dünya kurmuşlardır.Mersin e hiçbir şey katmadan bu şehrin sırtından geçinmistir.Köşelerine çekilip o muhteşem fikirlerini kendilerine saklasalar hem Mersin hem CHP hem ülke biraz rahatlar…

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle