Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ KUYUCUOĞLU’NDAN MEZARLIK BAT-ÇIK DENETİMİ

admin | 14 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan 3. Çevreyolu-Gözne yolu kavşağı battı-çıktı inşaatının şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CHP’li Serdal Kuyucuoğlu, kontrol teşkilatı ve şantiye şefiyle gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada, “Altyapı çalışmalarıyla ilgili olarak, DSİ’ye ait kapalı sulama sisteminin deplase çalışmalarının devam ettiğini yerinde tespit ettik. Ödemelerde sıkıntı olmaması halinde inşaatın kavşak projesinin tamamlanabileceğini düşünüyorum” dedi.

 

Okan Merzeci Bulvarı-Mezarlık kavşağının battı-çıktı projesinin de Mersin açısından önemli bir ihtiyaç olduğuna değinen Kuyucuoğlu, “Bu kavşağın bir an evvel hayata geçirilmesi kent trafiğini önemli oranda rahatlatacak. Projenin bir an evvel tamamlanması için ödeneğin zaman kaybetmeden çıkarılması gerekiyor. Mersin bu konuda zaman kaybetmemeli. Şimdiye kadar önlem alınmaması nedeniyle sorunlar yaşanıyor. Bu sorunların daha da büyümemesi için bu kavşak projeleri büyük önem arz ediyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle