Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ KUYUCUOĞLU’NDAN İTİRAF GELDİ: “BEN VATANDAŞLARI UYARDIM!”

admin | 21 Mart 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grubu bulunan tüm siyasi partilerin oybirliğiyle kabul edilen 1/5000 revizyon nazım imar planı için vatandaşlara “itiraz edin” mesajlarını CHP Mersin Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdal Kuyucuoğlu kendisinin gönderdiğini itiraf etti.

Mersin’de hem yatırımcıların hem iş dünyasının hem de vatandaşların uzun yıllar beklediği 1/5000 revizyon nazım imar planı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grubu bulan tüm siyasi partilerin oybirliğiyle kabul edilmişti. Mersin’in önünü açacak olan bu planın ortaya konulmasında emeği geçen tüm meclis üyelerine tek tek teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’lı dönemde görev alan meclis, aldığı bu kararla Mersin tarihine geçmişti.

 

Vatandaşların plana itiraz sürecinde dilekçelerle Belediye’ye başvurmasının ardından başlatılan olumsuz propagandaya ilişkin olarak Mart ayı Meclis toplantısında açıklama yapan Başkan Kocamaz, “Öyle işler oldu ki, vatandaşlara gidin plana itiraz edin diye mesajlar çekildi. Hazır, matbu dilekçeler yapıldı. Vatandaşlara dağıtıldı. Özellikle Yenişehir ve Mezitli’deki vatandaşlara mesajlar bile atılmış. Buraya geldim, itiraz edenlere bakalım, ne durumda buradaki arkadaşlarımız vatandaşlarımıza yardımcı oluyorlar mı diye incelemeye geldim. Bazı vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulduk. Sordum, nedir itirazınız dedim. Bana “Gidin itiraz edin, dediler, biz de itiraza geldik” dedi. Yani vatandaş ne için itiraz edeceğini bile bilmiyor. Buradan tüm vatandaşlarımıza öncelikle şunu söylemek istiyorum: Tüm dilekçeler tek tek incelenecek. Bu konuda rahat olsunlar. Maddi hatalar varsa yaptığımız planlar düzeltilir herkesin işi rahat olsun. Mersin’de 93 bin küsur parsel var. Eğer 15 bin civarında  itiraz varsa ve buraya gelen vatandaşların büyük kısmı neden geldiklerinden bile emin değilse, bu işin bir organizasyon olduğunu açıkça gösteriyor. Hatta net söylüyorum, bu organizasyonun işinde bir milletvekili bile var!” demişti.

 

“O MİLLETVEKİLİ” SERDAL KUYUCUOĞLU ÇIKTI

 

Başkan Burhanettin Kocamaz’ın bu açıklamasının üzerine gözler milletvekillerine çevrilmişti. Organizasyonu yönettiği iddia edilen milletvekilinin de CHP’li Serdal Kuyucuoğlu olduğu, kendi ağzından” yapılan açıklamayla ortaya çıktı.

 

Kuyucuoğlu, “Bu itirazlarla ilgili olarak Sayın Kocamaz bunların “organize işler olduğunu” ve bu işin içerisinde “milletvekili olduğunu” gerek Belediye meclisinde gerekse basına yaptığı açıklamalarda ifade etmiştir. Benim Mersinli bir mühendis ve Mersin’in Milletvekili olarak vatandaşlarımızı uyarma ve haklarına sahip çıkma görevim vardır. Bu görevimi yerine getirmekten gurur ve onur duyarım. Ve Mersinlileri hazırlanan planları inceleyerek, haksızlığa uğradılarsa vakit geçirmeden zamanında itirazlarını yapmaları konusunda uyardım, tabi ki uyarmaya da devam edeceğim” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ KUYUCUOĞLU’NDAN İTİRAF GELDİ: “BEN VATANDAŞLARI UYARDIM!” için 1 yorum

  1. Ahmet yılmaz dedi ki:

    Adamın soyadına bakinca bundan başka malzeme çıkmayacağı gün gibi aşikar.ama bilgi kirliliğinden zehirlenecek bir gün

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle