Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ATICI İLE HDP FLÖRTÜ ARTTI!

admin | 26 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’nın 24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağı iddiası CHP kulislerinde yüksek sesle dile getirilirken, Atıcı’nın yeni yol haritası da merak edilen konuların başında yer alıyor.

CHP’ye yakın kaynaklar Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’nın 24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını öne sürdüler. Bu iddia CHP kulislerinde hızla yayılırken, Atıcı kanadında süren sessizlik de iddianın daha da yayılmasına neden oldu. Bazı CHP’liler Atıcı’nın Büyükşehir adayı olmak istediğini öne sürse de CHP’li Atıcı’nın son dönemde HDP ile temasları arttırması dikkat çekiyor.

 

Geçtiğimiz hafta HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin seçim startını verdiği Mersin Örgütü’nü ziyareti öncesinde CHP’li Atıcı ile HDP’li Temelli’nin görüştüğü iddiası büyük yankı uyandırmıştı. Öyle ki Mersin temaslarını bitiren Temelli ardından Hatay İl Örgütünü ziyaret etmiş, Hatay dönüşü CHP’li Atıcı’yla çektirdiği resmi esprili bir şekilde HDP’nin resmi twitter hesabından paylaşmakta bir çekince görmemişti.

 

 

ATICI TÜRK ORDUSU AFRİN’DE İŞGALCİ DEDİ, HDP’LİLER ATICI’YA SARILDI

 

Akkuyu nükleer santrali protestolarıyla daha da artan HDP-Atıcı yakınlaşması, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Operasyonuyla adeta zirve yapmıştı. CHP’li Atıcı, katıldığı bir TV programında TSK’yı Afrin’de işgalci olarak nitelemesi kamuoyunda büyük tepki çekmiş ama HDP kanadında büyük sempati uyandırmıştı.

 

FIRAT’IN YERİNE ATICI

 

HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat’ın sağlık sorunları gerekçesiyle siyasete veda etmesi nedeniyle Mersin’de aday arayışlarını hızlandıran HDP’nin 24 Haziran seçimlerinde CHP’li Atıcı’yı 1. Sıra milletvekili adayı göstereceği iddiası Mersin’e bomba gibi düştü. Atıcı’nın HDP Eşgenel Başkanı Temelli ile son Güney gezisinde kurduğu yakın diyalogun da bu iddiayı güçlendirdiği öne sürülüyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle