Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ANTMEN TBMM KÜRSÜSÜNDE “128 MİLYAR DOLAR” PANKARTI AÇTI!

admin | 22 Nisan 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Lisanslı harita kadastro mühendisleri ve bürolarına ilişkin teklifi görüşmelerinde Mecliste söz alan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, ‘128 Milyar Dolar Nerede?’ pankartı ile kürsüye çıktı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, TBMM Genel Kurul Kürsüsüne “128 Milyar Dolar Nerede” pankartı açarak çıktı.

CHP’li Antmen yaptığı konuşmada “Bu dolarları hangi kurdan hangi tarihlerde kimlere sattınız? 19 Mart 2021 Cuma günü 450 milyon dolar satın alan kişiler kimlerdir? Bunlar hangi firmaların sahipleridir? Merkez Bankasında olması gereken 128 milyar doların ne kadarını dolar ve döviz geçiş garantili ihale alan firmalar satın aldı?” diye sordu.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şu an plan ve bütçe komisyonunda görüşülmekte olan yasa teklifinde de petrol ve enerji sektöründe yeni işe başlayanlar için 10 milyona kadar, mevcutlar için 100 milyona kadar teminat verilmesi kanunlaştırılmak istenmekte; Kuyumculardan yarım kilo altın teminat istenmesinden geri adım atılması da aklımızda. Deprem vergileri kayıp, Biz Bize Yeteriz Türkiye’m kampanya paraları kayıp, Beşiktaş Şehitleri için toplanan yardım paraları kayıp, 15 Temmuz şehit ve gazileri için toplanan para kayıp, Deprem için toplanan yardım paralar kayıp, 128 Milyar dolar kayıp. Türkiye AKP ile hep kaybetti.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle