Hoşgeldiniz  

CHP ZİHNİYETİ MİLLİYETÇİ/MUHAFAZAKARLARDAN SADECE BÜYÜKŞEHİR’DE DEĞİL, İLÇELER İÇİN DE İNTİKAM SİYASETİ GÜTMÜŞ! ALIN İTİRAFI: “251 KİŞİLİK İŞTEN ÇIKARILACAK LİSTESİ ELİME VERİLDİ!”

admin | 02 Şubat 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Göreve gelir gelmez milliyetçi/muhafazakar kökenli işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden eden CHP zihniyetinin yaptıkları yerel seçimlere kısa bir süre kala itiraf edilmeye başlandı. CHP’den seçilen ancak 2024 için aday gösterilmediği için partisinden istifa ederek Memleket Partisine katılan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, CHP zihniyetinin işçi kıyımı yapmak için listeler hazırlandığını itiraf etti.

31 Mart yerel seçimlerine 2 aydan kısa bir süre kala işçi kıyımından başka hiçbir şeyle anılmayan CHP zihniyetini eski CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, milliyetçi/muhafazakar işçilere yönelik CHP’nin hazırladığı kıyım listelerini de itiraf etti.

Kırklarsırtı Mahallesi’nde bulunan Özlem Sitesi’nde vatandaşlarla buluşmasında kıyım listelerinden bahseden eski CHP’li yeni Memleket Partili Haluk Bozdoğan, seçimi kazanır kazanmaz Belediyeden çıkarmak için eline listeler verildiğini söyledi.

“ELİME HEMEN 251 İŞÇİNİN ÇIKIŞI İÇİN LİSTE TUTUŞTURDULAR”

Tarsus Beleidye Başkanı Bozdoğan, “Elime listeler verildi, 251 tane insan işten çıkartılsın diye. Ben onu yapsaydım çok iyi partili diyeceklerdi bana. Elinizi vicdanınıza götürdüğünüzde kimse bunu yapamaz, ben de yapamadım” diyerek kendini savundu.

BOZDOĞAN VİCDANA GELMİŞ DE ÇIKARAMAMIŞ!

Kıyım listesindeki işçileri evlerinde ziyaret ettiğini söyleyen Bozdoğan, “Gittim evlerinde ziyaret ettim. İki oda evleri var, tahta sedir çocukları yatıyor. Yaylı karyola karı koca yatıyor ve küçük bir tüp yatak odasının içerisinde yemek pişiriliyor. Sorarım size elinizi vicdanınıza koyun. Bu insanı işten çıkartır mısınız? Eliyle işaret yaptı diye çıkartır mısınız? Biz seçimi kazandık. Kimseye ayrı bir farklı bir yöntem uygulanmamalı dedik” diyerek vicdanen o lisedeki işçileri işten çıkaramadığını itiraf etti.

SEÇER, HDP KADROLARINA YER AÇMAK İÇİN 4 BİN 500 İŞÇİYİ İŞTEN ÇIKARDI

Her fırsatta seçimleri HDP desteğiyle kazandığını söyleyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, göreve gelir gelmez seçim diyetini HDP’ye ödemek için 4 bin 500’e yakın milliyetçi/muhafazakar kökenli işçiyi haksız ve hukuksuz bir şekilde işinden etmişti.

MAĞDUR İŞÇİLER HALA TAZMİNATLARINI ALAMADI

İftiralara uğrayarak işten çıkarılan işçiler işsizlik maaşlı alamadıkları gibi hak ettikleri tazminatı da alamamıştı. Hukuk mücadelelerini kazanan işçiler mahkeme kararına rağmen işlerine dönememiş ve tazminatlarını CHP’li yönetimin yargı kararına direnmesi nedeniyle alamamışlardı.

İşlerini kaybeden işçiler ekonomik sıkıntıya girmiş, intihar eden ve yuvası dağılan çok sayıda kıyım mağduru işçi günlerce ulusal basında gündem olmuştu.

CHP’NİN KIYIM LİSTELERİ HAZIRLATTTIĞI BİR KEZ DAHA KANITLANDI!

İşçileri haksızca işlerinden ettiği mahkeme kararıyla tescillenen CHP’li yönetimin, ellerindeki tüm belediyelerde kıyım listeleri hazırlattığı da Bozdoğan’ın itirafıyla bir kez daha kanıtlandı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP ZİHNİYETİ MİLLİYETÇİ/MUHAFAZAKARLARDAN SADECE BÜYÜKŞEHİR’DE DEĞİL, İLÇELER İÇİN DE İNTİKAM SİYASETİ GÜTMÜŞ! ALIN İTİRAFI: “251 KİŞİLİK İŞTEN ÇIKARILACAK LİSTESİ ELİME VERİLDİ!” için 1 yorum

  1. Yörük ali dedi ki:

    Sandığa giderken bunlar aklımızda herkes rahat olsun

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle