Hoşgeldiniz  

CHP, “KÜÇÜK 4’LÜYÜ” LİSTEDE İSTEMİYOR! HELE Kİ SAADET’İ HİÇ… AYTUĞ ATICI: “BU İNSANLARI RAHATSIZ EDER!”

admin | 13 Mart 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Saadet Partili bir milletvekili adayının CHP listesinde görünmesinden rahatsız olacağını vurguladı.

CHP’de ittifak ortakları küçük partilerin baraj sorunu yaşaması nedeniyle çözüm olarak sunulan DEVA, Gelecek, Demokrat ve Saadet Partilerinin CHP listelerinden seçime katılması parti tabanında rahatsızlık yaratmaya başlarken, tepkiler de kamuoyunda açık açık dile getirilmeye başlandı.

6’lı masada uzun süren pazarlıklar kapsamında Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’ne 20’şer milletvekili verileceği ileri sürülürken, masanın en küçük ortağı Demokrat Parti 4 milletvekili konusunda Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaştığı iddia edildi. Yine baraj sorunu yaşayan Saadet Partisi’nin ise CHP’den 10 milletvekili alacağı öne sürülüyor.

Bu iddialar CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’nın da gündemine geldi. Atıcı, bu durumun parti içinde rahatsızlığa yol açtığını dile getirdi.

“BU İNSANLARI RAHATSIZ EDER…”

Atıcı katıldığı bir TV programında sıkıntıyı şöyle dile getirdi:

“Saadet Partisi’yle milli görüşten gelen bir insanın CHP gibi sosyal demokrat bir partinin listesinde görünmesi veya tam tersi… Bu insanları rahatsız eder. Ben milletvekili adayı olsam Saadet Partisi’nden gireceksin deseler bu beni incitir. Seçimlerden önce bir koalisyon ortaya çıkıyor A partisi diyor ki benim oyum yüzde 33, B partisi benim oyum yüzde 20, C partisi benim oyum yüzde 10 diyor. Nereden biliyorsun kardeşim? Milletin kantarına çıktın mı? Bu şekilde söyleyerek çok küçük oy oranına sahip partiler bakanlık alabiliyor.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle