Hoşgeldiniz  

CHP AKDENİZ İLÇEYE DARBE… ÜNAL UYAR GÖNDERİLDİ, YENİ BAŞKAN SEÇTİRİLDİ!

admin | 19 Eylül 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar’ı şok bir kararla görevden aldı. CHP cephesinden görevden almayla ilgili açıklama yapılmazken, ilçe yönetim kurulu kendi arasında yaptığı oylamada oy çokluğuyla yeni başkanını seçti.

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, ani bir kararla Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar’ı görevden aldı. CHP İl Örgütünden görevden almayla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, parti tabanı antidemokratik bir şekilde geçekleşen görevden almaya tepki gösterdi.

Örgüt tabanından gelen tepkilere aldırış etmeyen Aktay’ın talimatıyla toplanan ilçe yönetimi, kendi arasında gerçekleştirdiği oylama sonucunda yeni başkanını da seçti

İlçe yönetimi oy çokluğuyla Semih Palamut’u yeni ilçe başkanı seçti.   

ÜNAL UYAR BİR AÇIKLAMA YAPACAK MI?

CHP’de gerçekeleşen Aktay darbesine karşı ise Ünal Uyar, sessizliğini koruyor. Partiye yakın kaynaklar Uyar’ın bir basın açıklaması yapmak istediği ancak özellikle CHP’li Büyükşehir cephesinin Uyar’a sessizliğini koruması konusunda telkinlerde bulunduğu öne sürüldü.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gerçekleştirilen kongrede CHP İl Başkanı Adil Aktay, Uyar’ın rakibi Naci Coşkun’u desteklemişti. Ünal Uyar’ı antidemokratik yollarla görevden alan Aktay’a da tepkilerin büyüdüğü iddia edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle