Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’İ EKMEK KUYRUKLARI ÜZERİNDEN ELEŞTİREN AK PARTİLİLERE CHP’DEN YAYLIM ATEŞ!

admin | 26 Ocak 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir’in Halk Ekmek büfeleri önünde yaşanan ekmek kuyruklarının CHP’li yönetim tarafından özellikle oluşturulduğuna ilişkin paylaşımlar yapan AK Partililere CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’dan sert cevap geldi: “Kesinlikle haklılar. Az kaldı! Halkın ekmeğini çalanları göndereceğiz,  kimseyi ucuz ekmeğe muhtaç etmeyeceğiz.”

Mersin’de ekmeğin 2.50 TL olmasının ardından çok sayıda vatandaş 1 TL’den ekmek sağlayan Halk Ekmek büfelerine akın etmiş, oluşan yoğunluk nedeniyle kuyruklar meydana gelmişti.

Cumhur ittifakı meclis üyeleri ekmek fırınının tam kapasiteyle çalışmadığını öne sürerek, Halk Ekmek büfeleri önünde oluşan kuyrukların özellikle uzatıldığını iddia etmişlerdi.

AK Partili birçok isim de sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediyesine ait Halk Ekmek büfeleri önünde oluşan kuyruklar için “siyasi algı yaratıyorlar” paylaşımları yapmaya başlayınca CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, sert bir açıklamayla AK Partililere yüklendi.

Sosyal medyada paylaşım yapan AK Partililerin Hükümetin acizliğini itiraf ettiğini savunan CHP’li Aktay, “Tam kapasiteyle üretim yaparak ihtiyaç sahiplerine 1 TL’ye ekmek veren Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ekmek kuyrukları nedeniyle eleştiren iktidar mensupları kendi hükümetlerini aciz ilan ediyorlar. Kesinlikle haklılar.  Bu hükümet yoksullukla mücadelede acizdir, çünkü bir avuç yandaşı daha da zengin etmek için yoksulluğu yaratan ve büyüten kendisidir. Az kaldı! Halkın ekmeğini çalanları göndereceğiz,  kimseyi ucuz ekmeğe muhtaç etmeyeceğiz” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle