Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’DEN YİNE PLAKA SKANDALI… 2021’DE SİLDİLER, BAKANLIK OLAYA EL KOYDU… ŞİMDİ YİNE SİLDİLER…

admin | 28 Şubat 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2021 yılında CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarının plakalarında bulunan TR imgesinin kapatılması ve kırılmasıyla ilgili haber, gündeme bomba gibi düşmüştü. Haberin yayılmasıyla İçişleri Bakanlığı harekete geçti ve Trafik Şube’ye verilen talimatla araçlar kontrol edilmiş, gerekli uyarılar yapılarak araçlara yeniden TR rumuzu koydurulmuştu. 2024 seçimlerine kısa bir süre kala DEM Parti ile işbirliği yine gündemde olan CHP’li Büyükşehir’de araç plakalarındaki TR imgesinin yine silindiğinin görülmesi şok yarattı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, göreve geldiği günden bu yana önceki dönemde işe alınan ve sayıları 4 bin 500’ü geçen milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilere uyguladığı kıyımla gündemde yer alıyordu.

Seçimi kazandığı günden bu yana her fırsatta o dönemki adı HDP olan DEM Parti’nin başını çektiği demokrasi bileşenlerinin kendisine verdiği destek sayesinde Büyükşehir’i aldığını söyleyen CHP’li Seçer, bu ittifakın karşılığı olarak da HDP’li işçileri kadroya doldurmakla itham ediliyordu.

Terör örgütü PKK ile ilişkisi nedeniyle hakkında AYM’ye kapatma davası açılan HDP’nin, terör örgütü uzantısı olmakla itham edilen şimdiki adıyla DEM Parti’nin 2024 seçimlerinde de CHP’li Mersin Büyükşehir’le ittifak içerisinde yer alması kamuoyu tarafından sorgulanırken, CHP’li Büyükşehir bünyesindeki araçların plakalarında görülen yeni tahribat ise Mersin kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

2021’DE YAPMIŞLARDI, ŞİMDİ YİNE YAPTILAR!

Büyükşehir’in araçlarının birçoğunda TR plaka işaretinin olduğu bölgenin kırılmış veya kazınmış olması “yok artık” dedirtti. Büyükşehir’e yakın kaynaklar, CHP’li Büyükşehir’deki bazı işçilerin TC ve TR imgelerine bile tahammül edemediğini öne sürmesi de büyük tepki topladı.

2021 yılında patlayan skandalın ardından haberin yayılmasıyla İçişleri Bakanlığı harekete geçmiş ve Trafik Şube’ye verilen talimatla araçlar kontrol edilmişti. 2021 yılında Bakanlık talimatıyla Trafik Şube tarafından tespit edilen araçlara TR rumuzunun taktırıldığını, kurum bünyesindeki tüm araç plakalarına da TR rumuzunun yeniden konmasının istendiği belirtilmişti.

İŞTE 2021 ARALIK AYINDA SANSASYONEL HABER’DE YAYINLANAN VE GÜNDEMİ SALLAYAN O HABER:

SEÇİM GELİYOR, DEM’LE İTTİFAK, YİNE PLAKALARDA TAHRİBAT…

2024 yerel seçimlerinde Mersin’de yine ittifak yapma hazırlığında olan CHP ile DEM Parti’nin bu yakınlaşması, 2019 yerel seçimlerinde CHP’li Büyükşehir’e doldurulan HDP/DEM’li klikleri yeniden harekete geçirdiği iddiası kamuoyuna bomba gibi düştü.

CHP’li Büyükşehir idaresindeki araçların tıpkı 2021’de olan gibi plakalardaki TR ibaresinin tahrip edildiğini görülmesi şok yarattı.

İŞTE 2024’TE BÜYÜKŞEHİR’İN ARAÇ PLAKALARINDAKİ SON SKANDAL MANZARALAR:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle