Hoşgeldiniz  

BURHANETTİN KOCAMAZ TÜRKİYEM TV’YE KONUŞTU…

admin | 14 Nisan 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

BURHANETTİN KOCAMAZ TÜRKİYEM TV’YE KONUŞTU…

Akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla Mart yerel seçimlerine girmesi engellenerek Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğu kendisinden antidemokratik bir şekilde alınan önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, katıldığı bir TV programında bundan sonraki yol haritasıyla ilgili ipuçları verdi.

Mart yerel seçimlerinin ardından Türkiyem TV’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaşadığı kumpasın detaylarını da anlattı. Kocamaz, “Ben sürekli anketler yaptırırım. İttifaksız olarak benim yaptırdığım son ankette şahsıma yüzde 42 gibi bir oy oranı çıkıyordu. Düşünün en yakın rakibim o ankette yüzde 27 seviyesindeydi. 19 Şubat günü şeytanın bile aklına gelmeyecek bir kumpasla seçimlere girmemiz bu yüzden engellendi” dedi.

“İYİ PARTİ’NİN OLDUKÇA ZAYIF BİR TEŞKİLAT YAPISI OLDUĞUNU DİLE GETİRDİM”

Kumpasın detaylarını da anlatan Burhanettin Kocamaz başvuru yetkisinin dönemin İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca ve İl Yönetim Kurulu üyesi Orhan Galip’te olduğunu kaydetti. Burhanettin Kocamaz, “Burada İYİ Parti’nin tüzüğünde de ciddi bir uygulama hatası var. Tüzükte diyor ki, Genel Merkezin yetkilendirdiği kişi veya kişiler başvuruyu yapabilir. Hâlbuki adayın kendisine de bu yetki verilse bu tip bir kumpasın önün de geçilebilir. Hiç kimse kendi ayağına sıkmaz” diye konuştu. Teşkilatlardaki boşluğu da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le konuştuğunu ifade eden Kocamaz, “Bunu Meral Hanım’a da ilettim. Gözlemlediğim kadarıyla teşkilatlarınızda büyük sıkıntılar var, toparlamanız lazım dedim. Oldukça zayıf bir teşkilat yapısı olduğunu dile getirdim” şeklinde konuştu.

“3-5 AY SONRA DURUMA BAKACAĞIZ!”

Bundan sonraki süreçte yol haritasına dair de ipuçları veren Burhanettin Kocamaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şimdilik biraz dinlenmeyi düşünüyorum. Meral Hanım da geleceğe yönelik bazı talep ve önerilerde, teklifte bulundu. Ancak ben biraz kafamı dinlemek istiyorum. 3-5 ay sonra duruma bakacağız.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.