Hoşgeldiniz  

BURHANETTİN KOCAMAZ: “İYİ PARTİ’Yİ BENİM ŞAHSIMDA BÜYÜKŞEHİRDE SEÇİME SOKMADILAR.İYİ PARTİ’NİN BAŞARISIZ OLMASI İÇİN ELLERİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTILAR!”

admin | 01 Eylül 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin kocamaz Anamur’da konuştu: “2014’re Türk Milliyetçileri bir silkelendi, Mersin Büyükşehir Belediyesini kazandı ve bunu bile hazmedemediler. En sonunda bizim ittifaksız aldığımız belediyeyi götürdüler, ittifakla teslim ettiler. Hiç utanmadan, hiç sıkılmadan bir de günah keçisi aradılar. Dolayısıyla bizim önümüz kesildikten sonra İYİ Parti’yi benim şahsımda büyükşehirde seçime sokmadılar.”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Anamur’da basın mensupları ve İYİ Parti Anamur İlçe Yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar, Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, il ve ilçe teşkilat yöneticilerinin de katılım gösterdiği toplantıda,  ülkenin durumunu, yaşanan seçim sürecini ve önümüzdeki yıl Mart ayından yapılacak yerel yönetim seçimleri ile ilgili konularda değerlendirmelerde bulundu.

“DİMDİK AYAKTAYIZ, KİMSENİN ARKASINA TAKILMADIK!”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Bizi teröristlerle işbirliği yapmakla suçladılar. Burhanettin Kocamaz’dan terörist olur mu? Eğer bugün biz bu toplantıda sizlerle birlikteysek, bize Cenabı Allah bu Millete hizmet etme şerefi verdiyse inanın uzatmaları oynuyoruz. Bugün o mücadelelerin zerresini bilmeyenler toplu iğne ucu kadar Türk Milliyetçiliği davasına hizmet etmeyenler, şekilcilikle bıyık bırakanlar, Bozkurt işareti yaparak her şeyi çözdüklerini zannediyorlar. Çok şükür ki biz o davamızda da, bu ülkeyi birleştirme bütünleştirme ve refaha erdirme mücadelemizden de hiç taviz vermedik. Kimsenin arkasına takılmadık. Dimdik ayaktayız. Üzerimize oyun üstüne oyun oyandı. Ama hak bildiğimiz yoldan, doğru bildiğimiz yoldan taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“BU ÜLKENİN DE MERSİN’İN DE ÜZERİNDE OYUNLAR OYNADILAR!”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Türkiye’nin haksız bir rekabet ortamında bir seçim yaşadığını, bir tarafta iktidarın, devletin tüm gücünü, maddi tüm imkanlarını, bürokratlarını il ve ilçe yöneticilerini kullandığını ve haksız bir rekabet ortamında bu seçimi alabilmek için ellerinden gelen her türlü imkanı haksız bir şekilde kullanarak demokratik olmayan bir ortamda bir genel seçim yaşandığını söyledi.

Burhanettin Kocamaz, genel seçimlerde mevcut iktidarın yanı sıra yerel yönetimlerle de mücadele ettiklerini vurgulayarak, “Mersin’de İYİ Parti’nin bir tane bile belediyesi yok. 2014’te Türk Milliyetçileri bir silkelendi, Mersin Büyükşehir Belediyesini kazandı ve bunu bile hazmedemediler. En sonunda bizim ittifaksız aldığımız belediyeyi götürdüler ittifakla teslim ettiler. Hiç utanmadan, hiç sıkılmadan bir de günah keçisi aradılar. Dolayısıyla bizim önümüz kesildikten sonra İYİ Parti’yi benim şahsımda büyükşehirde seçime sokmadılar. Bu ülkenin de Mersin’in de üzerinde oyunlar oynandı. Oynanmaya da devam ediyor. İYİ Parti’nin başarısız olması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve başarılı da oldular” dedi.

YEREL OLMADAN GENEL OLMAZ

Önümüzdeki yerel seçimle ilgili de konuşan Kocamaz, yerel seçim ile genel seçim atmosferinin farklı olduğuna değindi.

Kocamaz, “Yerel seçimde genellikle adaylar ön plana çıkar. Aday şayet vizyonu varsa, temsil kabiliyeti varsa, millete güven duygusu verebilmişse ve millet o kişiye belediye başkanı olduğunda ulaşabileceğine kanaat getirebilmişse, onun etrafında birleşebiliyor. Hiçbir şey başarısızlıkla sonuna kadar gerçekleşecek diye bir olay yok” diye konuştu.

Yerel yönetimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Burhanettin Kocamaz, “Sayın Tayyip Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanı oldu. O dönemde birçok belediyeyi kazandılar ve oradan genel iktidara yürüdüler. Altını çizerek söylüyorum ‘Yerel olmadan genel olmaz.’ Onun için bu bölgelerde yerel seçimler çok daha önemli. Önümüzde de 7 aylık bir süre var, bu sürede daha çok çalışacağız, birbirimize sıkı sıkı sarılacağız ve bu işi hep birlikte başaracağız” açıklaması yaptı.

Kocamaz ,“Türkiye cumhuriyetinin devletinin bir ferdi olmakla gurur duyan herkesi İYİ Parti’de siyaset yapmaya davet ediyoruz. Bugünden tez yok hep birlikte bir araya geleceğiz, birleşeceğiz, bütünleşeceğiz” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BURHANETTİN KOCAMAZ: “İYİ PARTİ’Yİ BENİM ŞAHSIMDA BÜYÜKŞEHİRDE SEÇİME SOKMADILAR.İYİ PARTİ’NİN BAŞARISIZ OLMASI İÇİN ELLERİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTILAR!” için 1 yorum

  1. Yörük Ali dedi ki:

    Sayın başkan senin eski yol arkadaşların sözde vatan sevdalıları ülküdaşların satışa getirdi mersinde elinizdeki belediyeyi Chp ye verdiniz Şehrin sizin hizmetlerinize ihtiyacı vardı oysa

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle