Hoşgeldiniz  

BU DA OLDU: CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR YOLU AÇTI, ŞEHİDİMİZİN ANITI VE TÜRK BAYRAĞINI YOK ETTİ!

admin | 28 Mart 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir’in 3. Çevre yolu devam projesi kapsamında Üniversite Caddesi bağlantı yolunu açtı açmasına da Çiftlikköy’de Üniversite girişinde bulunan Şehit Uzman Çavuş Eren Kızılgedik anısına yapılan heykel ve Türk bayrağı düzenleme bahanesiyle yerinden kaldırıldı. Türk Bayrağı ve Şehidimizin anısına dikilen Anıtın kaldırılmasına ise vatandaşlar tepkili.    

CHP ve terör örgütünün siyasi kolu DEM Parti Mersin özelinde ittifak yaparken, CHP’nin DEM Parti’ye verdiği tavizler tepki çekmeyi sürdürüyor.

CHP’li adayların DEM Partililerin tepkisini çekmemesi için afişlerindeki Türk bayrağının bile üstünü örtmek için saklama girişimlerinde bulunurken, “İstiklal Marşını okumak zorunda değilim” diyen DEM Partili adaylara bile CHP’li seçmenler oy verdirilmeye zorlanıyor.   

DEM’E ŞİRİN GÖZÜKMEK İÇİN Mİ ANIT VE BAYRAK KALDIRILDI? BOMBA…

Son skandal Mersin Üniversitesi’nin giriş kapısındaki Şehit Uzman Çavuş Eren Kızılgedik anısına yapılan heykel ve anıtın yanına dikilen Türk bayrağında yaşandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 3. Çevre Yolu Devam Projesi kapsamında, ilk etapta 980 metrelik Üniversite Caddesi bağlantı hattını tamamlayarak trafiğe açtı.

Üniversite giriş kapısında yer alan Siirt’in Pervari İlçesinde 10 Kasım 2012 tarihinde yaşanan helikopter kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Kızılgedik anısına doğup, büyüdüğü Çiftlikköy’de 18 Mart 2015’te yapılan Anıt heykel ve Türk bayrağı, yol düzenlemesi kapsamında kaldırıldı.

Bugün itibariyle tamamlanan yol trafiğe açıldı ancak anıt heykel ve Türk bayrağı yerine konulmadı.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ!

DEM Parti ile kent uzlaşısı adı altında kirli hesaplar yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’in bugün hizmete açtığı 3. Çevre Yolu devamında Mersin Üniversitesi Girişinde bulunan Anıt Heykel ve Bayrağımız çalışmaların bitmesine rağmen yerinde olmaması vatandaşların büyük tepkisini çekti. Vatandaşlar, anıt heykelin ve Türk bayrağının yerine konması için CHP’li Büyükşehir’e de tepkilerini hem sosyal medya üzerinden hem de TEKSİN üzerinden dile getirdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle