Hoşgeldiniz  

BOMBAYA GEL… CHP’NİN GÜNCELLENEN LİSTESİNDE AKDENİZ ADAYI SİLİNDİ, TOROSLAR HALA YAZILMADI!

admin | 19 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin Mersin’de DEM Parti ile anlaşmaya vardığı Akdeniz ve Toroslar ilçeleri için flaş gelişme yaşandı. Aday listelerinin YSK’ye teslim edilmesine 24 saat kala CHP internet sitesinde güncellenen aday listelerinde daha önce yer alan Akdeniz Belediye Başkan adayı silinirken, DEM’le pazarlık süren Toroslar ilçesi için henüz isim girişi yapılmadı.

Mersin’de CHP ile ittifak kararı alan DEM Parti, bu kapsamda Büyükşehir’de CHP’ye vereceği destek karşılığında Akdeniz ve Toroslar ilçeleri için pazarlık yürütüyordu.

YSK’ya verilmesi zorunlu ve son tarih olan 20 Şubat akşam saat 17 öncesinde CHP’de flaş gelişme yaşandı.

HAZİM ANKARA’DA YER ALDI, BUGÜN LİSTEDEN ÇIKARTILDI

Geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleşen CHP Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısında yer alan ve Genel Başkan Özgür Özel tarafından anons edilen Akdeniz Belediye Başkan Adayı Nesibe Teker Hazim’in isminin yer aldığı liste CHP tarafından değiştirildi. Bu yeni güncellenmiş listede Hazim’in simi çıkartılarak Akdeniz adaylığı boşaltıldı.

SAAT 20.00 TARİH 19 ŞUBAT İTİBARİYLE CHP’NİN YAYINLADIĞI GÜNCEL ADAY LİSTESİ:

TOROSLAR HALA RESMİYET KAZANMADI ANCAK YILDIZ DOĞRULADI: “ADAYIM!”

Yine DEM Parti’nin ısrarla istediği Toroslar’da pazarlık sürüyor. CHP’ye DEM Parti tarafından önerilen isim henüz CHP tarafından resmiyet kazanmadı. Gecenin ilerleyen saatlerinde kesinleşmesi beklenirken, CHP Toroslar adaylığı da listede boş kaldı.

DEM Parti’nin Toroslar’a CHP adayı olarak önerdiği isim olan Abdurrahman Yıldız’ın yakın çevresine CHP’nin adaylığını kesinleştirdiğini ve kendisine bildirildiğini söylemesi dikkat çekti.

Yıldız’ın adaylığı resmiyet kazandığı takdirde DEM Parti, Toroslar’da aday çıkartmayarak CHP’nin adayı Yıldız’a destek verecek.  

BOMBA İDDİA… CHP ALKDENİZ’DE ADAY ÇIKARTMAYIP, DEM’İ DESTEKLEYECEK!

Akdeniz için aday belirleyen DEM Parti, Hoşyar Sarıyıldız ve İstiklal Marşını okumak istemediğini mecliste dile getiren Nuriye Aslan’ı eş başkan adayı olarak CHP’ye sundu.

Akdeniz’de “tavşan aday” olarak tabir edilen birr ismi göstererek meclis üyeliği yazmak isteyen CHP’nin Nesibe Hazim Teker’in ismini listeden çıkarması şok yarattı.

DEM Parti’ye yakın kaynaklar, Akdeniz’de CHP’nin hiçbir şekilde aday çıkarmamasını istediğini öne sürdü.    

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BOMBAYA GEL… CHP’NİN GÜNCELLENEN LİSTESİNDE AKDENİZ ADAYI SİLİNDİ, TOROSLAR HALA YAZILMADI! için 1 yorum

  1. x33 dedi ki:

    Toroslardan Yeminli Mali Müşavir Osman YILMAZ aday yapılmalı..!

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle