Hoşgeldiniz  

BOMBA TEPKİ: ALİ KAHRAMANLI FOTOSU TARAFTARI ÇILDIRTTI: MAÇA GİTMEYECEKLER!

admin | 18 Eylül 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdman Yurdu A.Ş Başkanı Metin Saltık, kulübün eski başkanı Ali Kahramanlı’yı ziyaret edip, forma hediye etti. Ziyaret fotosu sosyal medyadan paylaşılınca, Kırmızı Şeytan Taraftar Grubu başta olmak üzere çok sayıda taraftar grubundan tepki yağdı. Taraftarlar, bu hafta oynanacak Çatalca maçına gitmeyeceklerini duyurdu.

Kulübün düştüğü büyük mali darboğaz nedeniyle 3. Lig’e kadar düşen, ardından ismini İçel İdman Yurdu yaparak yaşamaya çalışan futbol sahalarında Mersin’in güzide temsilcisi Mersin İdman Yurdu, Anonim Şirket olarak ismini yeniden tescillendirmişti.

Yeniden Mersin İdman Yurdu olarak sahalarda yer alan takımda Metsin Saltık ile başlayan ılımlı rüzgar, son ziyaretle ılımlı havanın bozulmasına yol açtı. Metin Saltık, yanına yönetimden birkaç ismi alarak eski Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı’yı ziyaret ederek, forma hediye etti. Mersin İdman Yurdu’ndan alacağı olduğu gerekçesiyle kulübü icraya veren Kahramanlı’ya yapılan bu ziyaret taraftarı çıldırttı. Mersin İdman Yurdu’nun en büyük taraftar topluluğu Kırmızı Şeytanlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları sert açıklamayla hem bu ziyareti yerden yere vurdu hem de tepki olarak bu hafta oynanacak Çatalca maçına gitmeyeceklerini duyurdu.

Kırmızı Şeytanların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli taraftarlarımız; Şeytanlar Grubu olarak son yaşanan olayları şaşkınlıkla takip etmekteyiz. Öncelikle kulüp başkanımız Metin Saltık ve yönetim kurulunun sivil toplum örgütlerini, iş insanlarını, şehrin önde gelenlerine yaptığı ziyaretleri doğru buluyoruz. Kulüp başkanımızın iyi niyetini görmezden gelmek grubumuza yakışmayacaktır. Fakat geçmişte Mersin İdman Yurdu’muza zarar veren bazı şahısların ziyaret edilip kırmızı lacivertli asil formanın hediye edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Başkanımız ve yönetim üyeleri geçmişte yaşanan olayları ayrıntısına kadar bilemeyebilir fakat grup liderlerimize danışıp olaylar hakkında bilgi alabilirlerdi” diyerek Kahramanlı’ya yapılan ziyareti eleştirdi.

Açıklama şöyle Devam etti:

“Tepki olarak alt oluşumlarımız UltrasMersin, Yeraltı Tayfa, Genç Şeytanlar, Soli Tayfa, Yeni Mahalle, Bahçe Mahalle, Yeni Pazar, Mersin Defend, Erdemli ve Toroslar tayfalarımızın Çatalca maçında tribünde olmama kararlarını destekliyor, topyekûn Şeytanlar Grubu olarak bu hafta tribünde yer almayacağımızın bilinmesini istiyoruz.”

İŞTE KIRMIZI ŞEYTANLARIN AÇIKLAMASININ TAMAMI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle