Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA TÜYLER ÜRPERTTİ: ÖZELLEŞTİRİLEN MEZABAHANEDE 15 GÜNDÜR YETKİLİ YOK, KAPILAR AÇIK, İÇERİSİ KAN REVAN İÇİNDE…

admin | 01 Kasım 2023 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin merkezdeki belediyeye ait resmi ve kayıtlı kesim yapan Yakaköy Mezbahası, yaklaşık 1 yıl önce Büyükşehir tarafından özelleştirilmişti. Mezbahadan gelen bomba ihbar kan dondurdu. Mersinlilerin sağlığının tok sayıldığı iddiaları şok yarattı.

Belediyenin yaptığı asli işleri bile özelleştiren CHP’li Vahap Seçer yönetimi, aldığı kararla merkezdeki resmi ve kayıtlı hayvan kesiminin yapıldığı Yakaköy Mezbahanesini de özelleştirmişti.

Özelleştirmenin ardından bölgeye giden vatandaşlar şok yaşadı. Yaklaşık 15 gündür işletmecilerden kimsenin olmadığını öne süren bazı vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinden de görevli veya yetkili kimsenin olmadığını iddia etti.

DEMİRBAŞ MALZEMELER BİLE HIRSIZLARIN İNSAFINA TERKL EDİLDİ… BOMBA İDDİA…

Denetimsizlik ve ilgisizlik nedeniyle kapıların açık, içerideki kan ve hayvansal atıkların temizlenmediği öne sürülürken, mezbahanedeki belediyeye ait demirbaş malzemelerin bile hırsızların insafına terk edildiği iddiası ortalığı salladı.   

MERSİN HALKI SAĞLIKSIZ ET Mİ YİYOR?

Her şeyden önce görünen manzara hayvan kesiminde de halk sağlığının yok sayıldığı manzaralar bomba etkisi yarattı. Denetim olmaması nedeniyle hijyen kurallarına da uyulup, uyulmadığından endişe edildiğini kaydeden konunun uzmanları, mezbahaneden gelen şok ihbarların Mersin halkının sağlıksız et yediğine gösterge olarak kabul edildiğine işaret etti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle