Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA: TERÖRLE BAĞLANTILI İSİMLERİN ÇOKLUĞU MÜFETTİŞLERİ HAREKETE GEÇİRDİ, GÜVENLİK SORUŞTURMASI OLMAYAN TÜM PERSONELE ÇIKIŞ VERİLİYOR!

admin | 21 Haziran 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde işe son alınan işçilerin güvenlik soruşturması yapılmamasının ortaya çıkmasının ardından, bir bomba iddia da güvenlik soruşturması yapılan bazı isimler için geldi. Büyükşehir’de PKK ve FETÖ bağlantılı çok sayıda ismin bulunması üzerine müfettişlerin denetimlerini arttırdığı ve yeni alınan tüm personel için soruşturma evraklarının tamamlanmasını istediği, bu nedenle CHP’li Seçer yönetiminin apar topar işçi çıkarmaya başladığı iddiası ortalığı salladı.

CHP’li Vahap Seçer yönetimindeki idarenin haksız ve hukuksuz bir şekilde önceki dönem işçilerini işten çıkarmasının ardından, işe alınan yeni isimlerle ilgili bomba iddia ortalığı salladı.

Büyükşehir bünyesinde iş başı yaptırılan personellerin büyük çoğunluğuna güvenlik soruşturulması yapılmadığı ortaya çıkarken, soruşturma geçiren çok sayıda ismin arasında terör örgütü PKK ve FETÖ iltisaklı isimlerin yer alması müfettişleri harekete geçirdi.

Müfettişlerin personel kayıtlarını yeniden incelemeye aldığı ve güvenlik soruşturması olmayan personel için evrakları istemesi nedeniyle Büyükşehir yönetiminin güvenlik soruşturma evrakı olmayan personellere apar topar iş çıkışı verdiği iddiası Mersin’de şok yarattı.

Güvenlik soruşturmasıyla birlikte PKK ve FETÖ iltisaklı isimlerin çokluğu nedeniyle İçişleri Müfettişlerinin yönetimden “acil” koduyla yeni alınan tüm personelin güvenlik soruşturması sonuçlarını istediği iddia edildi. Güvenlik soruşturması yapmadan Büyükşehir bünyesinde iş başı yaptıran CHP’li yönetimin, güvenlik soruşturmasına girmeyen personelin iş akitlerini feshetmeye başladığı öğrenildi.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BOMBA İDDİA: TERÖRLE BAĞLANTILI İSİMLERİN ÇOKLUĞU MÜFETTİŞLERİ HAREKETE GEÇİRDİ, GÜVENLİK SORUŞTURMASI OLMAYAN TÜM PERSONELE ÇIKIŞ VERİLİYOR! için 1 yorum

  1. enes dedi ki:

    bende anasayfadaki gazetelerden ve sonraki çarpıtma iftira ve yalan haberlerden bu sitenin akp yanlısı bir sitesi olduğuna şahit oldum yazık ya hiç mi gazetecilik onuru yok gazeteci dediğin tarafsız olmalı onuru ile yaşamalı ayıp yakışmıyor

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle