Hoşgeldiniz  

BOMBA HABER: MHP MERSİN İL YÖNETİCİSİNİN GEZİ PROTESTOLARINA KATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI!

admin | 02 Mayıs 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin İl Başkanlığı’nın son gerçekleştirdiği 13. Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli tarafından il yönetimine yazılarak İl Başkan Yardımcılığına getirilen Esra Aydın’ın 2013’te Tarsus’ta gerçekleştirilen Gezi Eylemlerine destek protestolarına katıldığının ortaya çıkması şok yarattı.

MHP Mersin İl Yönetimine “Gezi Eylemleri” bombası düştü. Son il kongresinde tek listeyle gidilen seçimlerde il yönetimine yazılan Esra Aydın’ın 31 Mayıs 2013’te FETÖ tarafından organize edilen Gezi Eylemlerine destek protestolarına katıldığı ortaya çıktı.

VAHAP SEÇER’LE YAN YANA PROTESTO GÖSTERİLERİNE KATILMIŞ!

MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli tarafından il başkan yardımcısı yapılan Esra Aydın’ın, 1 Haziran 2013’te Tarsus’ta o dönem CHP Mersin Milletvekili olan şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de katıldığı Taksim’deki Gezi eylemlerine destek protestolarına katılarak, AK Parti Hükümetinin istifasını istemişti.

Bozkurt işareti yaparak, yanındaki solcu protestocularla gazetecilere bol bol resim çektiren Esra Aydın’ın bu fotoları “Taksim Direnişe Ülkücü ve Devrimciler Kol Kola Destek Verdi” manşetleriyle servis edilmişti.

MHP LİDERİ BAHÇELİ, GEZİ EYLEMLERİNE DESTEK VEREN ÜLKÜCÜLERE “ÇAKMA ÜLKÜCÜLER” DEMİŞTİ

‘İmralı’nın postacısının liderliğini yaptığı Gezi Parkı eylemine destek vermiyorum’ diyerek Gezi Parkı eylemine en başından tavrını koyan ve meydanda ülkücü olmadığını, olmayacağını söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, eyleme destek vermek isteyen MHP teşkilat üyelerine ve ülkü ocaklı gençlere de yasak koymuştu.

Bahçeli, kendisine gelerek eylemlere destek vermek için görüşünü almak isteyen ülkücü ocaklı gençlere “Eylem yerine gidip destek vermek isteyen, eylemcilerle yan yana gelmek isteyen varsa istifasını versin öyle gitsin” demişti.

MHP İL BAŞKANI, GEZİ TERTİPÇİLERİNİN MHP’Yİ PROVOKE ETTİĞİNİ PAYLAŞMIŞTI, GEZİ DESTEKÇİSİNİ İL BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI

Sosyal medya üzerinde Gezi eylemlerinin yıldönümünde MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın değerlendirmelerini paylaşan MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin Gezi destekçilerini MHP’yi provoke etmekle itham etmişti.

Gölgeli paylaşımında, “MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın FETÖ İHANETİ ve DEVLET BAHÇELİ Kitabının 45. sayfasındaki; ‘15 Temmuz Darbe Girişimi’nden sonra yapılan soruşturmada 31 Mayıs 2013’te Taksim’de başlayan Gezi olaylarının arkasında da FETÖ’nün olduğu ortaya çıktı. Bir numaralı iş birlikçileriyse başta PKK olmak üzere sol örgütlerdi. Gezi tertipçileri, MHP camiasını provoke etmeye çalıştı. Bozkurt işareti yapan çakma Ülkücülerle solcular, polise taş atarken görüntülenerek kayıtlar medyaya servis edildi. Tehlikenin farkında olan MHP Lideri Bahçeli ise camiasını millî irade karşıtı organizasyonlardan uzak tutuyordu” paylaşımını yapmıştı.

Gezi destekçilerine bu kadar ağır cümlelerle yüklenen İl Başkanı Gölgeli’nin Gezi destek eylemlerine sol örgütlerle katılan ve resimler veren Esra Aydın’ı il yönetimine alması şok yarattı.

MHP TABANI TEPKİLİ: “GERÇEK ÜLKÜCÜLER DURURKEN ÇAKMA DEDİKLERİNİ NEDEN YÖNETİME YAZDILAR?”

Gezi destek eylemlerine katıldığı ortaya çıkan MHP İl Yöneticisi Esra Aydın’a ve Aydın’ı listeye yazarak il başkan yardımcısı yapan Zeynel Uğur Gölgeli’ye tepki gösteren bazı MHP’liler sert sözlerle Gölgeli’ye yüklendi.

MHP’liler “MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin kendi ifadesiyle teşkilatın ve Bilge Liderin kararını sorgulayarak talimatlarını delmiş, Gezi Kalkışmasına katılmış ve şu anda görevde olan birini il yönetimine yazmak ne demektir? Zeynel Uğur Gölgeli, Gezi’deki tavırları sebebiyle önceden ihanet ettiğini düşündüğü bu kişi veya kişilere verdiği yöneticilik payesiyle onların sahte “Ülkü Devi” olmalarına ortak olmuştur. MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın’ın ifadesiyle sadece kimliği belirsiz “Bozkurt işareti yapan çakma Ülkücüleri” il yönetimine doldurma çabası nedendir?” diyerek tepki gösterdiler.

İŞTE GAZETELERİN İNTERNET SİTELERİNDE HALA DURAN O PAYLAŞIM:

https://www.tarsushaber.com/amp/guncel/taksim-direnise-ulkucu-ve-devrimciler-kol-kola-destek-verdi-h16455.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle