Hoşgeldiniz  

BELLİ GİBİ GAYRI… BAHÇELİ, 2019’DA KOCAMAZ’LA DEVAM EDECEK…

admin | 06 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yoğun belediye çalışmalarının yanı sıra 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için de çalışmaya başlayan MHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’la kamuoyu önünde bir araya gelen MHP Lideri Bahçeli’nin tavrı, Mersin’de 2019 yol haritasının çizildiğine işaret olarak yorumlandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Adana’daki programında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’la ilişkisini görenler, “2019’da Başkan Kocamaz, adaylık olurunu almış” yorumlarını açık açık yaptılar.

 

Yaklaşık 2 hafta önce Ankara’da Genel Merkez’de Bahçeli’ye yapılan çalışmalar ve 2019 sonrası hayata geçirilecek projeler hakkında brifing veren Burhanettin Kocamaz, MHP Lideri’nden “Çalışmalarına aralıksız devam et” mesajı almıştı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği programa katılmak için Adana’ya gelen Bahçeli’yi karşılamadan önce memleketi Tarsus’ta tam 11 köyü turlayan Başkan Kocamaz’ın buradaki konuşmalarını dinleyen hemşerileri de Başkan Kocamaz’a yakın ilgi göstererek, 2019 seçimlerinde destek icazetini de bir anlamda verdiler.

 

Burada konuşan Başkan Kocamaz, “Bu yörelerin insanları bugüne kadar yeterince hizmet alamadılar ama kendi içlerinden çıkmış birisinin göreve gelmesiyle ihmalden ve unutulmaktan kurtularak belli bir hizmete kavuştular. Bizler, bugüne kadar hizmette mağdur olan köylere öncelik tanıyoruz. Susuz ve asfaltsız köy bırakmayacağız dedik. Biz Mersin’i doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle bir bütün olarak düşünüyoruz Nerede bir eksiklik varsa oraya ulaşmaya çalışıyoruz. Cenab-ı Allah bizlere sağlık verdiği sürece bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanmış, Kocamaz’ın bu ifadeleri de “Genel Merkez’den adaylık icazetini aldı” şeklinde yorumlanmıştı.

 

Yine Bahçeli’nin Adana programının ardından Pozantı’da verilen yemekte ortaya konan manzara da Bahçeli-Kocamaz birlikteliğinin 2019’da da süreceği yorumlarına yol açtı. Oldukça samimi bir havada geçen yemekte Bahçeli ve Kocamaz’ın “şakalaşmaları” da dikkatlerden kaçmadı.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle